Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nichita a făcut apel la şefa IŞJ să-şi retragă demisia din Consiliul Local

Publicat:

Mandat sub semnul intrebarii in . Locul lasat liber de care a demisionat saptamana trecuta atat din PNL, cat si din pozitia de consilier local, a ramas neocupat. Alesii locali au decis ieri sa amane cele doua proiecte de hotatare prin care sa constate demisia si validarea unui alt consilier supleant pe motiv ca urmatorul pe lista cu care a candidat USL in 2012 este social-democrata (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul municipiului Miercurea-Ciuc, Korodi Attila, si-a depus candidatura pentru un nou mandat

14:45, 29.04.2024 - Primarul municipiului Miercurea-Ciuc, Korodi Attila, si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat la Biroul Electoral de Circumscriptie, cu aceasta ocazie fiind depusa si lista UDMR pentru Consiliul Local.

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi: Am avut un mandat greu, aproape mizerabil

19:55, 09.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, sustine ca acest mandat a fost unul greu, ”aproape mizerabil”, adaugand ca spera, daca va castiga alegerile, ca PNL sa detina singur majoritatea in viitorul Consiliul Local.

Fostul consilier local George Andrei Popescu candideaza independent la Primaria Constanta

13:30, 04.04.2024 - Fostul consilier local, Andrei George Popescu si a anuntat intentia de a candida independent la alegerile locale din acest an, atat la Primaria Constanta cat si pentru Consiliul Local."Motivele care ma determina sa imi doresc revenirea in Arena. Vreau sa lupt cu blatistii, oportunistii si mincinosii,…

Locale2024 – Ilva Mica – Aurel Horea (PSD) mai vrea un mandat! PNL mizeaza pe un fost militar

18:30, 02.04.2024 - Primarul comunei Ilva Mica, Aurel Horea (PSD) se pregatește sa intre in lupta pentru un nou mandat in fruntea comunei. PNL mizeaza la alegerile din acest an pe un fost militar, care n-a avut tangența cu administrația locala pana acum. Aurel Horea (PSD) se pregatește sa candideze pentru un nou mandat…

Daniel Ionița: ”Este rușinos pentru un consilier local ca intr-un mandat de patru ani sa nu depui niciun proiect!”

11:05, 24.03.2024 - Invitat in cadrul unei emisiuni la CampinaTV.ro, unde a marturisit  ”Am un gust amar la finalul acestui mandat” , Daniel Ionița, președintele executiv al Partidului Romania in Acțiune, a facut și o serie de alte comentarii legate de activitatea aleșilor locali din Campina.

Președintele CJ Radu Moldovan: „Vom incepe evaluarea consilierilor județeni și cred ca mulți dintre ei vor ramane pe lista”

16:20, 14.03.2024 - In cadrul unei conferințe de presa, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, care și-a anunțat ieri candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Județean, a spus ca va incepe evaluarea consilierilor județeni, iar mulți dintre cei existenți se vor regasi și pe viitoarea lista propusa pentru…

Liviu Briciu, președinte POL și consilier local: ”Cel mai important in acest mandat a fost ca s-a reușit trecerea la o conducere deschisa spre investiții”

07:15, 08.03.2024 - CampinaTV.ro a continuat seria interviurilor cu lideri politici locali și aleși locali cu Liviu Briciu, președinte al Partidului Oamenilor Liberi Campina și consilier local. Discuția a fost extrem de interesanta, iar interlocutorul nostru nu s-a ferit in multe momente sa puncteze exact ”durerile” sale…

(live/update) Aleșii din CMC continua ședința de ieri. Consilier MAN: Colegii de la PAS sufera de scleroza politica

12:05, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau continua, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate, fie transmise spre reexaminare.


Ce parere ai despre aceasta stire?