Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NHL le interzice jucătorilor să arate mesaje de susţinere a diversităţii

Publicat:

NHL le interzice jucatorilor sa poarte mesaje care promoveaza diversitatea, cum ar fi cele care apara cauza LGBT, in timpul meciurilor sau al antrenamentelor, informeaza presa americana, potrivit news.ro.

Este vizata, in special, " ". Este vorba de o banda adeziva in culorile curcubeului, simbolul comunitatii LBGT, pe care unii jucatori o lipesc la capatul crosei. Site-ul Outsports, care abordeaza subiecte legate de homosexualitatea in sport, a descris decizia ca fiind "politica NHL "Don't "".

Potrivit San Francisco Chronicle, mesajele care promoveaza constientizarea cancerului,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

NFL permite jucatorilor sa poarte "cochilii" pentru protecția capului in timpul meciurilor

15:40, 27.04.2024 - Liga nord-americana de fotbal (NFL) a anuntat, vineri, ca a modificat regulamentul sau pentru a permite jucatorilor sa poarte in cursul meciurilor lor "cochilii" peste castile lor, care sa le ofere o mai buna protectie a capului impotriva comotiilor cerebrale, informeaza AFP.

Leicester City promoveaza in Premier League dupa eșecul rivalilor de la Leeds United

13:55, 27.04.2024 - Leicester City a promovat in prima divizie a campionatului englez de fotbal, vineri, dupa infrangerea principalei sale rivale Leeds United, care a suferit o infrangere categorica, cu 0-4, pe terenul lui Queens Park Rangers (locul 16), in cea de-a 45-a si penultima etapa, informeaza AFP.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, mesaj de susținere pentru Calin Dobra

16:05, 08.04.2024 - Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, a transmis un mesaj de susținere pentru Calin Dobra, care a fost desemnat candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lugoj. „Calin Dobra, ACASA la Lugoj! Știu ca va face treaba buna! Este…

Finanțare de 1,65 milioane EUR pentru startup-ul romanesc Nordensa, de susținere a jucatorilor de fotbal europeni

12:50, 22.03.2024 - Startup-ul romanesc Nordensa, care vrea sa revoluționeze descoperirea de talente din fotbal printr-o platforma bazata pe suporteri, a obținut 1,65 milioane EUR printr-o runda de finanțare seed, potrivit TechStartups.

Edi Iordanescu: „Sunt ingrijorat de situatia jucatorilor care nu prind minute la cluburi”

15:40, 18.03.2024 - Selectionerul primei reprezentative a Romaniei, Edward Iordanescu, a declarat, luni, ca este extrem de ingrijorat de jucatorii care nu evolueaza foarte mult la echipele de club din strainatate, dar a subliniat ca merge pe continuitate si omogenitate, subliniind ca nu poate face schimbari dramatice in…

Romania isi promoveaza destinatiile turistice la Targul de Turism de la Berlin, in perioada 5-7 martie

13:30, 05.03.2024 - Destinatia turistica Romania va fi promovata, in perioada 5 – 7 martie, la cel mai mare si important targ de turism din lume, organizat in format business-to-business (B2B) – Bursa Internationala de Turism – ITB Berlin, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului…

O inițiativa a unor copii din Bacau primește susținere neașteptata

11:10, 03.03.2024 - Intr-o lecție exemplara despre simț civic și determinare, un grup de copii din Bacau a transformat un trotuar pustiu, acoperit cu pamant, intr-un mic colț de paradis plin de flori colorate. Nemulțumiți de aspectul necaret al spațiului din fața blocului lor, cei mici au hotarat sa ia inițiativa și sa…

Rusia interzice postul Radio Europa Libera/Radio Libertatea, finantat de Statele Unite

18:50, 20.02.2024 - Rusia a interzis marti postul Radio Europa Libera/Radio Libertatea (Radio Free Europe/Radio Liberty, RFE/RL), finantat de Statele Unite inca din perioada razboiului rece, informeaza Reuters si AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?