Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neatza cu Răzvan și Dani. Surpriză emoționantă pentru Ramona Olaru! Asistenta TV își sărbătorește ziua de nume: „Cea mai frumoasă echipă!” / VIDEO

Publicat:

a avut parte de o surpriza emoționanta in ediția de astazi, 6 noiembrie 2023, a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV iși sarbatorește ziua de nume. Iata cum a fost surprinsa in aceasta zi speciala!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre viața ei. Ce a spus asistenta TV in emisiune: „In ultimul timp...”

08:35, 19.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus o gluma despre viața ei. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Bancul spus de asistenta TV: „Care e cel mai iubit barbat din lume?”

08:40, 17.01.2024 - Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu glumele pe care le spune in fiecare dimineața la Neatza cu Razvan și Dani. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre cel mai iubit și apreciat barbat din intreaga lume. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor…

Ramona Olaru, gravida in 2024? Asistenta de la Antena 1 a spus adevarul la inceput de an: „Ramane prima pe toate listele” VIDEO EXCLUSIV

14:20, 13.01.2024 - Alaturarea Ramonei Olaru la echipa Neatza cu Razvan și Dani i-a adus vedetei nu doar un capital de imagine, ci și venituri pe masura, la care se adauga contracte de imagine care au venit pe parcurs. Deși se bucura de un statut financiar, care ii permite sa se rasfețe și sa iși cumpere ce iși […] The…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei de 1 Decembrie. Ce banc a spus asistenta TV: „In Romania oricand...”

08:40, 01.12.2023 - Ramona Olaru a spus gluma zilei de 1 Decembrie. Așa cum i-a obișnuit pe colegii sai de la Neatza cu Razvan și Dani, dar și pe telespectatorii de la Antena 1, asistenta TV dezvaluie zilnic banc-uri in emisiune și reușește sa aduca zambetul pe buze tuturor. Iata ce gluma a spus in aceasta dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?