Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Natura UIMEŞTE din nou! Ciuperca de JUMĂTATE DE TONĂ. FOTO

Publicat:

Cercetatorii chinezi au descoperit in provincia Hainan cea mai mare specie de ciuperca din lume, care are 10 metri lungime, 80 de centimetri latime si cantareste circa 400 - 500 de kilograme, informeaza BBC, in editia electronica.

si de asistentul sau , au gasit ciuperca din intamplare, in timp ce studiau specia fungilor intr-o padure. Ultrerior, revista a facut un publicat un studiu mai complex cu privire la aceasta specie si dimensiunile la care poate ajunge.

"Nu cautam aceasta ciuperca in mod special, nici nu am crezut ca poate sa…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Locul unde oamenii veneau sa discute cu Diavolul: cercetatorii au studiat peștera și au descoperit un fenomen ciudat

06:10, 02.05.2024 - In estul Finlandei, Parcul Național Koli gazduiește o peștera celebra, denumita Pirunkirkko sau Biserica Diavolului, cu o lungime de 34 de metri. Acest loc fascinant a fost un punct de intalnire pentru ințelepții vechi, care cautau sa intre in contact cu lumea spiritelor și sa deslușeasca tainele universului.

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

Un tablou de 2 milioane de euro furat din Marea Britanie a fost descoperit in Romania dupa patru ani

12:16, 19.04.2024 - Poliția Romana a anunțat vineri, 19 aprilie, printr-un comunicat de presa ca un tablou furat, a carui valoare este apreciata la 2 milioane de euro, a fost gasit in Romania. Tabloul a fost sustras in anul 2020 dintr-o galerie din Oxford, Marea Britanie.

Cercetatorii au descoperit o gaura neagra atipica in Calea Lactee. Are o masa record de 33 de ori mai mare decat a Soarelui

08:05, 17.04.2024 - Telescopul spatial Gaia, conceput de cercetatorii europeni pentru a cartografia Calea Lactee, a descoperit o gaura neagra cu o masa record - de 33 de ori mai mare decat cea a Soarelui. Aceasta  reprezinta ceva nemaivazut pana acum in galaxia noastra, potrivit unui studiu publicat marti, informeaza Agerpres,…

Sondaj: Jumatate dintre adulti la nivel global sunt stresati din cauza finantelor lor

12:20, 04.04.2024 - Cel putin jumatate dintre adultii dintr-o serie de economii majore afirma ca sunt stresati din cauza finantelor lor personale si spun ca inflatia este unul dintre principalele motive. Un numar semnificativ afirma, de asemenea, ca se simt mai prost din punct de vedere financiar decat parintii lor si…

Artefactul antic facut de oameni cu materiale extraterestre: Ce au descoperit oamenii de știința

13:00, 18.02.2024 - Cercetatorii spanioli au facut o descoperire fascinanta care implica doua artefacte din fier dintr-un tezaur de comori datand din epoca bronzului tarziu. Aceste artefacte conțin fier provenit din meteoriți despre care se crede ca au o vechime de aproximativ un milion de ani, inainte ca oamenii sa inceapa…


Ce parere ai despre aceasta stire?