Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NASA a făcut marele anunţ | Nouă planete descoperite ar putea fi locuibile

Publicat:

NASA a organizat marti seara, la ora 20.00 ora Romaniei, o conferinta de presa extraordinara in care a anuntat rezultatele cautarii de planete locuibile in afara sistemului nostru solar. Telescopul NASA a descoperit nu mai putin de 1.284 de noi exoplanete, dintre care 9 ar putea fi locuibile, transmite ScienceAlert. Este cel mai mare numar de planete din afara sistemului nostru solar anuntate pana acum de NASA si aproape dublu fata de numarul exoplanetelor deja confirmate pana in acest moment, scrie realitatea.net . , instrumentul trimis pentru descoperirea…

Citeste articolul mai departe pe nasul.tv…  

Sursa articol: nasul.tv


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata un Big Mac de la McDonald's, dupa un an de stat afara. Salata era tot verde, ca in prima zi! Mai mananci așa ceva? - VIDEO

11:26, 29.04.2024 - O femeie a facut un experiment și a lasat afara un Big Mac de la McDonald’s, cu tot cu cartofi prajiți și apoi a prezentat, dupa un an rezultatul.Femeia din Marea Britanie a fost surprinsa sa vada ca Big Mac-ul lasat afara timp de aproape un an afara arata la fel de proaspat ca in prima zi. Aceasta…

Cand ai cancer și ajungi la UPU, trebuie sa mori: „Hai acasa, ca aici nu te primesc“. Medic de Urgențe: „Marș afara!“

18:00, 21.04.2024 - Cand ai cancer și incepi sa navighezi sistemul de sanatate din Romania, iți lipsește doar pecetea pe care toți s-o vada imprimata in carnea ta. Pentru ca, oricum, cand articulezi cuvantul, ești deja mort in ochii lor.

„Pamantul va fi inghițit de Soare”. Cum arata sfarșitul sistemului nostru solar

13:45, 13.04.2024 - Stelele pitici albe sunt stele cu o densitate mare care le arde tot combustibilul și distruge obiecte planetare mai mici. Este sfarșitul lumii, dar nu așa cum il știm noi, informeaza The Guardian. 

Congresul SUA, prim vot pentru prelungirea unui program de monitorizare a cetațenilor straini in afara teritoriului american

05:55, 13.04.2024 - Camera Reprezentantilor Statelor Unite a aprobat vineri prelungirea unui sistem international de supraveghere electronica, foarte utilizat de serviciile americane de informatii, dar criticat de organizatiile pentru protectia libertatilor, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Spania nu vrea sa mai acorde „vize de aur” pentru investitorii straini din afara UE

08:56, 09.04.2024 - Guvernul spaniol a transmis luni ca are de gand sa elimine „vizele de aur", care permit bogaților din afara Uniunii Europene sa obțina dreptul de rezidența daca investesc mai mult de jumatate de milion de euro in imobiliare.

Descoperire importanta a astronomilor: Un curcubeu a fost observat pe o planeta din afara sistemului solar

23:30, 07.04.2024 - Semnele unor misterioase modele asemanatoare curcubeului au fost detectate pe o planeta din afara sistemului solar, au anunțat astronomii, potrivit BBC.Fenomenul, numit efectul de glorie, este adesea observat pe Pamant și a fost descoperit o singura data pe o alta planeta, Venus.

Marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei. Se intampla in urma cu ceva ani: „Eram a cincea roata de la caruta”

10:05, 19.02.2024 - Toata lumea se uita astazi la emisiunile difuzate de PRO TV, dar poate sunt puțini cei care-și mai aduc aminte de Mihai Calin, marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei.

RetuRO deschide un nou centru in Giarmata, asigurand alte 32 de noi locuri de munca verzi in județul Timiș

09:05, 08.02.2024 - RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulara din Romania, deschide cel de-al doilea centru de colectare a ambalajelor de bauturi din țara, in cadrul parcului logistic din Giarmata, județul Timiș.


Ce parere ai despre aceasta stire?