Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Narcisa Suciu, „vocea de aur a Maramureșului”, s-a întors în țară pentru români! Dezvăluitoare uluitoare despre fiica ei. „A plecat de acasă”

Publicat:

, „vocea de Aur a Maramureșului”, s-a intors in țara pentru romani, de sarbatori, urmand sa aiba mai multe concerte prin țara. Artista a facut o dezvaluitoare uluitoare despre fiica ei, miercuri, la „Neatza cu Razvan și Dani”.  

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reusita uluitoare a unor liceeni romani la o competiție prestigioasa din SUA. Doua nave spatiale, medaliate cu aur

17:20, 10.04.2024 - Colegiul National „Petru Rares“ din Piatra Neamt a participat si anul acesta la o competitie de nivel mondial, National Space Society Space Settlement Contest 2024, rezultatele liceenilor participanți fiind remarcabile

Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, baiatul disparut in Botoșani. Soacra prezentatorului locuiește tot in Tudora: ”E un miracol” / VIDEO

08:55, 19.03.2024 - Cazul baiețelului de 2 ani din Botoșani a ajuns in atenția tuturor și a uluit o țara intreaga, inclusiv pe Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a aflat de ceea ce s-a intamplat de la soacra lui, care locuiește tot in Tudora. Iata ce parere are!

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.

Ramona Olaru, provocatoare intr-un clip muzical. Cum a aparut asistenta de la Neatza: „S-a nins, s-a tot” FOTO

09:16, 29.02.2024 - Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1, are o noua colaborare. Ramona Olaru s-a lasat pozata in ipostaze provocatoare pentru un clip muzical. Imaginile au facut furori in mediul online, unde complimentele au curs valuri. „S-a facut frumos, s-a nins, s-a tot”. Foto In…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre Valentine's Day. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Dragostea e...”

08:55, 31.01.2024 - Ramona Olaru a spus o gluma despre Valentine's Day. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani i-a amuzat pe colegii ei de breasla cu acest banc pe care l-a spus in emisiune. Iata ce declarație a facut vedeta!

Maria, fiica lui Florin Salam, a cantat manele și a dat dedicații la un botez. Cum suna vocea ei live, la doar 8 ani | VIDEO

13:20, 28.01.2024 - Fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre ii calca pe urme tatalui ei. Maria a fost filmata in timp ce canta manele și dadea dedicații in timpul unui eveniment, unde a participat alaturi de familie. Totul s-a intamplat sub privirea emoționata a manelistului.


Ce parere ai despre aceasta stire?