Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nalba mică uşurează expectoraţia. Ce alte beneficii mai poate aduce această plantă

Publicat:

Casul popii - Malva neglecta – cunoscut si ca nalba mica este o planta necultivata, raspandita mai ales in mediul rural. Frunzele sunt rotunde, lobate si fin dintate, in timp ce florile sunt asezate in spatele frunzelor si au petale alb-roz. Fructele se prezinta ca niste capsule turtite, in forma de disc.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planta care le aduce zeci de mii de euro agricultorilor romani. Este o adevarata mina de aur

12:31, 01.05.2024 - Semințele de ricin, cu adevarat valoroase Potențialul financiar al ricinului este impresionant, generand profituri de pana la 30.000 de euro pe hectar. Aceasta planta, cu multiple aplicații in industria farmaceutica și cosmetica, iși gasește tot mai mult locul in agricultura romaneasca, deși cultivarea…

Anunț pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Ce beneficii considerabile aduce asiguraților

08:45, 04.04.2024 - Anunț important pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Iata ce beneficii considerabile aduce asiguraților, dar și ce a transmis ministrul Cercetarii și Digitalizarii, Bogdan Ivan!

Corneliu Popovici: "Introducerea unei liste de sancțiuni in Codul Educației ar aduce beneficii, dar și riscuri semnificative"

05:55, 28.03.2024 - Fostul ministru al educației, Corneliu Popovici, a oferit un comentariu pentru Noi.md, in care și-a exprimat parerea in privința propunerilor de modificare a Codului Educației privind introducerea sistemului de recompense și sancțiuni pentru elevi. Corneliu Popovici este de parerea ca introducerea unei…

Planta care iți aduce noroc la bani in luna martie. Ce trebuie sa ai neaparat in casa

09:00, 07.03.2024 - Majoritatea persoanelor iși decoreaza casa cu plante, fara sa știe ca acestea au și are semnificații. O anumita specie iți aduce noroc la bani in luna martie, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca face parte dintre cele pe care le ai. Iata despre ce este vorba!

Planta care ajuta la sanatatea pielii. Ce beneficii are pentru tot corpul

23:05, 29.02.2024 - Pielea este cel mai mare organ al corpului și are nevoie de multa ingrijire din partea noastra. Pentru a-i oferi o doza de sanatate, o planta foarte ieftina, se poate consuma sub diferite forme. Va aduce o mulțime de proprietați organismului.

Cardul European pentru Dizabilitate: Cum se emite, ce beneficii aduce și in ce țari este valabil

09:20, 27.02.2024 - Cardul European pentru Dizabilitate: Cum se emite, ce beneficii aduce și in ce țari este valabil Cardul European pentru Dizabilitate: Cum se emite, ce beneficii aduce și in ce țari este valabil Cardul european pentru dizabilitate poate fi emis la cerere și le ofera persoanelor intrari gratuite sau subvenționate…

Cand ai tuse și durere-n gat, fii ințelept! Ia ISLAsept

10:05, 14.02.2024 - Benesio ISLAsept este un supliment alimentar pe baza de extract de lichen islandez (Cetraria Islandica), radacina de nalba-mare și vitamina C. Cel mai nou produs al gamei Benesio joaca un rol important pentru sanatatea sistemului respirator, datorita conținutului sau. Suplimentul se poate achiziționa…

PLANTA LEAC Frunzele de busuioc sunt adevarate minuni pentru sanatate

14:45, 12.02.2024 - Busuiocul este o planta cunoscuta inca din Antichitate, avand o aroma placuta. Frunzele acestei plante fac adevarate minuni in ceea ce priveste sanatatea. The post PLANTA LEAC Frunzele de busuioc sunt adevarate minuni pentru sanatate first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?