Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

N-a dormit o noapte întreagă după ce a văzut filmările din seara groazei! În căutarea adevărului, Irina a mers la ginecolog: ”Ceva nu se leagă, trebuie să fie și o altă explicație”

Publicat:

este hotarata sa afle tot adevarul. In urma informațiilor aparute in ultimele 24 de ore, atenția ei se indreptata catre Raffaello, barbatul care a dus-o in apartamentul lui.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu, primele imagini cu locul unde va fi priveghiul nepoțelului sau! S-au facut pregatiri o noapte intreaga pentru Lucas / FOTO

11:30, 01.05.2024 - Tzanca Uraganu a publicat primele imagini din locul in care a fost organizat priveghiul lui Lucas. Cantarețul a stat acolo o noapte intreaga, alaturi de familia nepoțelului sau. Cu toții au inima indurerara și nu le vine sa creada ca Lucas s-a stins din viața.

Ada Condeescu a batut palma pentru un serial TV: “Mi se pare ca a venit momentul in care pot sa fac asta”. Cand incepe actrița filmarile VIDEO EXCLUSIV

17:30, 16.04.2024 - Cunoscuta din filme de lungmetraj precum Eu cand vreau sa fluier, fluier ori din Loverboy, Ada Condeescu a batut palma pentru un proiect, fiind de altfel primul serial TV din a carui distribuție va face parte. In interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, soția regizorului Catalin Mitulescu ne-a…

Destinații vibrante pentru viața de noapte, orașe preferate de pasionații de distracție

07:40, 28.03.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. In cautarea experiențelor nocturne pline de distracție și aventura cei interesați se indreapta catre destinații stralucitoare, unde luminițele neonului iși intampina vizitatorii cu promisiunea de a trai momente memorabile. In continuare sunt trecute in revista cateva…

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Conferința de excepție, in 10 martie, la Biserica Ortodoxa de la Coroana

08:10, 08.03.2024 - Credincioșii din Bistrița sunt invitați duminica, 10 martie, de la ora 17.00, la o intalnire de excepție cu Klaus Kenneth.  .Marcat de o copilarie zbuciumata, lipsita de dragoste și plina de abuzuri, Klaus Kenneth, exclus de societate, pornește in cautarea dragostei și adevarului, pe un drum primejdios,…

Legatura nestiuta intre Nicolai Tand si Sorin Brotnei. Cei doi pleaca in aventura Asia Express 2024: „Sunt obisnuit cu greutatile vietii”

09:55, 27.02.2024 - Așteptarea a luat sfarșit pentru fanii emisiunii Asia Express – Drumul Zeilor 2024! Au fost anunțați noii concurenți ai celebrului reality-show de la Antena 1. Filmarile vor incepe in curand. In acest an, emisiunea va fi filmata in Thailanda, Malaezia și Indonezia, țari in care 9 echipe de concurenți…

Caz infiorator. O femeie a ținut cadavrul fratelui ei in casa timp de 5 ani! A dormit langa el in fiecare noapte

13:40, 19.02.2024 - Un caz cutremurator zguduie liniștea orașului Geelong din Australia, unde o femeie a trait timp de cinci ani intr-o casa plina de groaza, pastrand in locuința cadavrul fratelui sau. Vecinii și autoritațile au fost șocați sa descopere ca aceasta a dormit langa trupul neinsuflețit in fiecare noapte.


Ce parere ai despre aceasta stire?