Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul Naţional al Bucovinei debutează în noul an cu primul atelier de educaţie muzeală

Publicat:

Dupa o lunga perioada in care nu s-a putut interactiona fata in fata cu copiii, al Bucovinei debuteaza in noul an cu primul atelier de educatie muzeala, desfasurat la Muzeul de Istorie, in conditii de maxima siguranta si securitate medicala. Astfel, in perioada 1 - 5 februarie 2021, al Bucovinei organizeaza, la Muzeul de Istorie, in Sala de , proiectul educational POVESTEA SCRIERII SI A INSTRUMENTELOR DE SCRIS - atelier de caligrafie. Activitatile din cadrul proiectului Povestea scrierii si a instrumentelor de scris - atelier de caligrafie se adreseaza…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muzeul Național al Bucovinei anunța finalizarea proiectului ”Educația activa in Muzeu – o cale catre viitor”

16:55, 29.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei anunța finalizarea proiectului Educația activa in Muzeu – o cale catre viitor, contract numar 2022-2-RO01-KA122-ADU-0000100163, finanțat de catre Uniunea Europeana in cadrul Programul Erasmus+ 2021-2027, Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor in scopul invațarii, domeniul…

De pe facebook pe simezele Muzeului de Istorie din Suceava

18:40, 23.04.2024 - In perioada 18 aprilie-23 mai 2024, Muzeul Național al Bucovinei organizeaza o expoziție cu lucrarile realizate de participanții la concursul de caligrafie Istoria scrisa frumos. Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei, care s-a desfașurat in luna martie, pe pagina de facebook a Muzeului…

Pe urmele barbarilor – aplicație de tip harta interactiva, la Muzeul de Istorie Suceava

20:31, 18.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei implementeaza, in perioada februarie – octombrie 2024, proiectul cultural Pe urmele barbarilor, cofinantat de Administratia Fondului Cultural National, Sesiunea de finanțare I/2024, Aria Patrimoniu Cultural Material. Valoarea totala a proiectului este de 99.595 lei din care…

Poiectul cultural „Pe urmele barbarilor”, aplicație de tip harta interactiva, la Muzeul ...

12:20, 18.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei implementeaza, in perioada februarie – octombrie 2024, proiectul cultural „Pe urmele barbarilor", aplicație de tip harta interactiva, la Muzeul de Istorie Suceava.Proiectul este cofinantat de Administratia Fondului Cultural National  - Aria ...

Copii de gradinita au participat la un atelier de pictura, la Muzeul de Arta Populara Constanta (FOTO)

19:15, 17.04.2024 - Grupa "Fluturasilor isteti" de la Gradinita cu Program Prelungit "Luminita" din localitatea Lumina a participat astazi la un atelier de pictura pe oua din polistiren, potrivit Muzeului de Arta Populara Constanta. Copiii, coordonati de cadrele didactice profesor Simion Laura si profesor Ionescu Catalina…

 Copiii morenari sunt invitați sa participe la  „Atelier de Creație”

07:00, 20.03.2024 - Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, Primaria Municipiului Moreni a reprogramat pentru vineri, 22 martie, activitațile incluse  sub genericul „Atelier de Creație”. In Parcul Central vor fi organizate standuri de pictura pe fața, de graffiti, de pictura pe panza și modelare. Nu vor lipsi…

Ciocolata „Ștefan cel Mare”, de azi, la magazinul de suveniruri al Muzeului de Istorie Suceava. ”Un sortiment cu ingrediente „puternice” precum personajul careia ii este dedicata”

14:35, 07.03.2024 - Anul acesta, la 520 de ani de la trecerea in veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare, Muzeul Național al Bucovinei a pregatit pentru publicul sau o noua surpriza! Ciocolata ȘTEFAN CEL MARE, rețeta creata in colaborare cu partenerul nostru tradițional, PRALIN Group of Companies. Un sortiment cu ingrediente…

Muzeul Național al Bucovinei continua proiectele de educație muzeala adresate elevilor

14:41, 22.02.2024 - In zilele de 6 și 7 martie 2024, in incinta Muzeului de Științele Naturii, va avea loc lecția de muzeu „Insecte la Cabaret”, organizata cu ocazia sarbatoririi anuale a celor doua zile mondiale ale zonelor umede (pe 2 februarie) și ale faunei și florei salbatice (in data de 3 martie). Lecția de muzeu…


Ce parere ai despre aceasta stire?