Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mutu va debuta la Ajaccio impotriva Lyonului!

Publicat:

Vesti bune pentru ! Atacantul roman este anuntat titular, maine, la Ajaccio in partida cu .

Citeste articolul mai departe pe agenda.ro…  

Sursa articol: agenda.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonio, atacantul lui West Ham, dupa meciul cu Leverkusen: Am jucat impotriva a 14 adversari

17:45, 19.04.2024 - Atacantul lui West Ham United, Michail Antonio, a criticat arbitrajul din meciul de joi din sferturile de finala ale Europa League cu Bayer Leverkusen și a declarat ca echipa sa "a jucat impotriva a 14 adversari", potrivit mediafax.

Andrei Ciolacu a marcat un nou gol pentru Birkirkara, intr-o partida din etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Maltei

04:05, 15.04.2024 - Atacantul roman Andrei Ciolacu a marcat un gol pentru Birkirkara, care a invins-o pe Gudja cu scorul de 2-0 (1-0), duminica, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Maltei, anunța AGERPRES.

Silvestru Șoșoaca nu mai are ordin de protecție impotriva Dianei Șoșoaca! Senatoarea a facut acuzații grave: ”Nu ma intereseaza nici daca traiește, nici daca moare”

16:15, 05.04.2024 - Vești proaste pentru Diana Șoșoaca! A fost anulat ordinul de protecție pe care l-a obținut impotriva soțului ei! Silvestru Șoșoaca este foarte revoltat de situația in care se afla și a facut declarații tranșante la adresa soției sale, care se pregatește sa divorțeze de el.

Ciuca: Avem datoria sa sprijinim parcursul Republicii Moldova. Trebuie sa ne asumam lupta impotriva populismului si extremismului

15:35, 23.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a vorbit, sambata, la Chișinau, despre pericolul reprezentat de partidele populiste si extremiste. Președintele Senatului roman a subliniat totodata necesitatea sprijinirii țarii vecine in proiectele sale.

Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, a murit. Adrian Mutu, in doliu / FOTO

18:40, 19.03.2024 - Vești triste pentru iubitorii de fotbal! Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, s-a stins din viața. Anunțul trist a fost facut in urma cu puțin timp. Adrian Mutu este in doliu de cand a aflat.

Finul lui Adrian Mutu a fost reținut cu o zi inainte de nunta, pentru trafic de droguri (presa)

12:25, 10.03.2024 - Alexandru Mihailescu, un apropiat al lui Adrian Mutu, a fost retinut de procurorii DIICOT cu o zi inainte de nunta, conform Antena 3. Cunoscut in Pitești sub poreclele „Alex Copil Batran” sau „Alex Santiago”, Alexandru Mihailescu este finul fostului internațional roman Adrian Mutu și prieten foarte…

Andrei Ciolacu, cel mai prolific stranier roman. Fostul rapidist a reușit un nou gol in campionatul Maltei

17:50, 03.03.2024 - Atacantul roman Andrei Ciolacu a inscris un nou gol in tricoul formației Birkirkara, care a terminat la egalitate cu Balzan FC, scor 1-1, sambata, in campionatul de fotbal al Maltei. Oaspetii au deschis scorul prin Jan Bussuttil (43), dar Ciolacu a egalat dupa pauza, in minutul 57. Fostul atacant al…


Ce parere ai despre aceasta stire?