Muşchiuleţ de porc în crustă de usturoi şi verdeţuri aromate
Publicat:Ingrediente
650 g mușchiuleț de porc
1-2 linguri ulei
4 caței de usturoi zdrobiți
2 linguri zahar brun
2-3 lingurițe verdețuri tocate
2 lingurițe mix de condimente
crenguțe de rozmarin
sare
piper
Mod de preparare – Mușchiuleț de porc in crusta de usturoi și verdețuri aromate
Preincalzești cuptorul la 176 °C. Intr-un bol mic, amesteci uleiul, verdețurile, usturoiul, zaharul brun, mixul de condimente, sare și piper, dupa gust.
Așezi mușchiulețul de porc intr-o tava și il crestezi adanc in 5-6 locuri. Umpli buzunarele cu amestecul de…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Rețeta de prajitura Seara de Mai
16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…
Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas
17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…
Un preparat gustos si versatil, branza de caju
19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…
Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat
09:45, 25.03.2024 - Ingrediente: 1 somon intreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de masline1 pahar de vin alb4 caței de usturoi, tocat marunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apa1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosimesarepiperMod de prepararePreincalzeste cuptorul la…
Condimentul pe care trebuie sa-l consumi dimineața, pe stomacul gol. Beneficii uluitoare pentru sanatate
11:16, 21.03.2024 - Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm ca este un podus natural realizat in stupi și ofera o serie de nutrimenți de cea mai buna calitate organismului uman. Scorțișoara , folosita mai ales pentru a condimenta anumite preparate, in combinație cu mierea de albine se transforma intr-un…
Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei
16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…
Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar
10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…
Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine. Desertul cu care sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete
09:01, 24.02.2024 - Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este desertul cu care vei reuși sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!