Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul succesului otomanilor pe câmpul de luptă. Concluziile inedite ale unor specialişti

Publicat:

Un ambasador occidental scria in secolul al XVI lea ca succesul militar al se datora orezului si camilelor. Initial, considerata o exagerare, specialistii au ajuns la concluzia ca diplomatul medieval avea in mare masura dreptate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tactica folosita de Rusia pe campul de lupta in pregatirea unei ofensive așteptate in primavara și vara

21:30, 19.04.2024 - Trupele rusești sporesc presiunea asupra forțelor ucrainene epuizate pentru a se pregati sa cucereasca mai multe teritorii in aceasta primavara și vara, pe masura ce campurile noroioase se usuca, permițand tancurilor, vehiculelor blindate și altor echipamente grele sa se deplaseze.

Eugen Trica a explicat motivul pentru care a revenit la FCU Craiova: „Cu asta m-a convins Mititelu”

15:31, 07.04.2024 - Eugen Trica (47 de ani), noul antrenor al lui FCU Craiova, a susținut conferința de presa premergatoare partidei din deplasare cu Poli Iași, din etapa #3 a play-out-ului Superligii. Inlocuitorul lui Napoli a transmis un mesaj de lupta inainte de revenirea pe banca oltenilor. Trica este, cel mai probabil,…

Ucrainenii distrug cu drone terminale Starlink folosite de soldații ruși pe campul de lupta VIDEO

07:05, 27.03.2024 - Trupele ucrainene din prima linie spun ca se confrunta cu probleme de conectare la serviciul vital de internet Starlink folosit pentru a dirija flota de drone de atac a Kievului, raportand totodata o creștere a utilizarii dispozitivelor de soldații ruși, relateaza CNN.

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

Lupta pentru Primaria Capitalei, faza pe Glina: Nicușor Dan o acuza pe Gabriela Firea de „tupeu incredibil”. Care e motivul

20:36, 13.03.2024 - Primarul Nicușor Dan, a acuzat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea de „tupeu incredibil” dupa ce aceasta s-a laudat cu stația de epurare de la Glina, obiectiv finalizat cu „mari eforturi” de primaria Capitalei.

Celentano și Firicel in razboi judiciar cu CREDIDAM

18:51, 05.03.2024 - Celentano și Firicel, cele doua personaje din serialul romanesc adorat de toata țara, Las Fierbinți, se gasesc in mijlocul unui razboi judiciar epic cu CREDIDAM. Iar batalia nu pare sa se apropie de final. De la scenele amuzante din satul fictiv pana la salile de judecata, drumul lor este presarat cu…

SUA nu vor trimite trupe pe campul de lupta din Ucraina: „Biden a fost clar asupra acestui fapt”

20:50, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce in ziua precedenta presedintele francez, Emmanuel Macron, a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia, transmite Agerpres.

Emmanuel Macron spune ca in viitor nu poate fi exclusa trimiterea de trupe occidentale pe campul de lupta din Ucraina

01:05, 27.02.2024 - Presedintele Emmanuel Macron a declarat luni ca trimiterea de trupe occidentale pe teren in Ucraina nu ar trebui „exclusa” in viitor, considerand totusi ca, in aceasta etapa, „nu exista un consens” pentru aceasta ipoteza, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?