Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul pentru care o fetiță a fost comparată cu Rudolph, renul lui Moș Crăciun

Publicat:

O mama din , , a adus pe lume o fetița care avea un semn de naștere exact pe nas. Ecografiile facute pe parcursul sarcinii nu aratau nimic in neregula cu copilul, motiv pentru care doctorul a fost la fel de surprins ca parinții atunci cand a vazut-o pentru prima oara.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Mama verișorului acuzat ca a ucis-o pe Raisa, fetița de doi ani din Dolj, noi declarații șocante: „Nu l-am crezut in stare”. Ce spune despre motivul crimei

18:15, 31.05.2024 - Crenguța, mama verișorului acuzat ca a ucis-o pe Raisa, a facut noi declarații șocante. Femeia spune ca nu ii vine sa creada ca fiul ei a fost in stare sa o ucida pe copila, in condițiile in care știa ca era apropiat de ceilalți verișori. Fetița va fi condusa maine pe ultimul drum.

O fetita de 18 luni poate sa auda pentru prima data datorita unei noi terapii genice

10:50, 09.05.2024 - O fetita din Marea Britanie si-a dobandit simtul auzului dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu clinic revolutionar de testare a unei noi terapii genice, relateaza joi DPA/PA Media, potrivit Agerpres.

Motivul ireal pentru care o femeie a rapit o fetița de 11 ani

03:30, 02.05.2024 - O chinezoaica a fost condamnata recent la inchisoare pentru ca a rapit o fetița de 11 ani, pe care intenționa sa o creasca pentru a deveni soția perfecta pentru fiul ei de 27 de ani, informeaza odditycentral.com.

Motivul pentru care Paula Seling a vrut sa se mute in Franța. Artista și-a deschis sufletul. „Nu am putut”

16:35, 28.04.2024 - Paula Seling, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani, vedeta a cucerit inimile tuturor cu vocea ei deosebita. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Paula a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre ea. De asemenea, vedeta…

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

General britanic: exista un risc serios ca Ucraina sa piarda razboiul cu Rusia in 2024

16:00, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Intrunite din Marea Britanie a avertizat ca Ucraina s-ar putea confrunta cu o infrangere din partea Rusiei in 2024. Generalul Sir Richard Barrons a declarat pentru BBC ca exista un „risc serios” ca Ucraina sa piarda razboiul in acest an. Motivul, spune el,…

Un chirurg de top din Marea Britanie și-a marcat inițialele pe ficatul unui pacient. Care a fost motivul

18:51, 16.03.2024 - Simon Bramhall, unul dintre cei mai de seama specialiști in transplanturi, și-a lasat o amprenta bizara asupra unei operații de urgența: inițialele sale. In prezent, barbatul nu mai profeseaza, ci este autor de thrillere medicale.

Ambasadorul Marii Britanii il refuza pe Iohannis: Am spus ca sustinem candidatura lui Rutte

12:25, 16.03.2024 - Marea Britanie il respecta foarte mult pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis, dar il sustine pe premierul olandez Mark Rutte pentru candidatura la functia de secretar general al NATO, afirma ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Bucuresti, Giles Matthew Portman, potrivit stiripesurse.ro.Motivul…


Ce parere ai despre aceasta stire?