Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moștenitorii familiei Forgyolan, care au revendicat sediul Consiliului Județean Covasna au pierdut procesul

Publicat:

Urmasii familiei Fogolyan, care au revendicat cladirea in care functioneaza sediul Prefecturii din municipiul , au pierdut procesul si se vor adresa pentru de la Strasbourg, potrivit Agerpres.

Mostenitorul familiei Fogolyan, , a declarat ca instanta de judecata a pronuntat recent o sentinta definitiva si irevocabila in acest caz, insa, in opinia sa, decizia "nu e justa", prin urmare se va folosi de aceasta ultima cale de atac.

Citește și: Fosta iubita a lui , unsa șefa la MAI! Numire-cheie la Interne

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CEDO are un nou președinte. Cine o inlocuiește pe irlandeza Siofra O'Leary

07:05, 14.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, scrie digi24.ro.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului are un nou președinte

22:31, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O’Leary. In varsta de 50 de ani, Bosnjak este vicepresedinte al CEDO din noiembrie 2022 și isi va prelua noua functie pe 2 iulie, a anuntat luni instanta…

CEDO are un nou președinte. Un sloven o inlocuiește pe irlandeza Siofra O'Leary

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg.

Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al CEDO

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

Breaking: CEDO are un nou președinte

21:35, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

Cel mai mare partid elvetian a cerut iesirea tarii din Consiliul Europei dupa ce CEDO a condamnat Elveția in cazul schimbarilor climatice. Ce scrie presa

10:00, 10.04.2024 - Cel mai mare partid elvetian, Uniunea Democratica a Centrului (UDC), o formatiune de dreapta radicala, a cerut ca Elvetia sa iasa din Consiliul Europei dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Elveția pentru inactiune fata de schimbarile climatice, a relatat AFP, citata de Agerpres.UDC…

Romania, obligata sa aplice hotararile CEDO in ceea ce privește drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale

16:15, 21.03.2024 - Romania trebuie sa puna in aplicare hotararile Curtii Europene a Drepturilor Omului privind drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale, se arata in doua comunicari publicate joi de Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei si adresate Comitetului de Ministri.

Fosta șefa a DNA, Laura Codruța Kovesi, aduce lamuriri despre candidatura sa la președinția Romaniei

18:15, 02.03.2024 - Fosta șefa a DNA, Laura Codruța Kovesi, aduce lamuriri cu privire la o posibila candidatura a sa la președinția Romaniei, despre care s-a tot vehiculat in ultima vreme. „Nu voi candida. Am vazut in ultima perioada de timp ca, in ciuda raspunsurilor mele, sunt persoane care inca analizeaza așa-zisa mea…


Ce parere ai despre aceasta stire?