Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monument ridicat în cinstea eroului martir Emil Rebreanu

Publicat:

Sute de localnici din Palanca au participat, sambata, la inaugurarea monumentului ridicat in cinstea eroului martir sublocotenent , fratele prozatorului . La eveniment au participat reprezentanți ai Parlamentului,... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA au ridicat embargoul la livrarea de arme pentru controversata brigada Azov

16:50, 11.06.2024 - Brigada ucraineana Azov a anuntat marti ca Washingtonul a decis sa ii acorde ajutor militar, dupa un embargo de zece ani din cauza ingrijorarilor legate de legaturile sale cu mediile ultranationaliste, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Cine este principalul suspect in cazul fetiței gasite moarta intr-o rapa. A fost ridicat de polițiști

18:06, 29.05.2024 - Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect in cazul fetiței de doi ani gasita moarta intr-o rapa, in Dolj. Potrivit unor surse din ancheta, este vorba despre unul dintre verișorii Raisei. Verișorul Raisei, un adolescent in varsta de 15 ani, a fost ridicat, miercuri, de polițiști. Potrivit…

Starea lui Florin Piersic, ameliorata. El s-a ridicat in picioare la marginea patului

13:50, 11.05.2024 - Starea generala a lui Florin Piersic s-a ameliorat, anunța managerul interimar al Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu. Actorul este cooperant, s-a ridicat in picioare la marginea patului dupa mai multe saptamani.

Incepand de astazi, proba practica pentru obținerea permisului auto se poate susține și in Radauți. Prefectul Moldovan: „Nivelul de exigența al examinatorilor va ramane unul ridicat”

14:56, 25.04.2024 - Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat, astazi, ca nivelul de exigența al examinatorilor candidaților care vor sa obțina permisul de conducere va ramane unul ridicat. Alexandru Moldovan a fost prezent, joi, la debutul activitații de examinare in municipiul Radauți, ocazie cu care…

Ateliere de incondeiat oua de Paște, organizate de Biblioteca Municipala „Liviu Rebreanu” Aiud

15:40, 17.04.2024 - Biblioteca Municipala „Liviu Rebreanu” Aiud, a organizat timp de doua zile ateliere de incondeiat oua de Paște la care au participat elevi din trei instituții de invațamant din localitate. „Timp de 2 zile, Biblioteca Municipala „Liviu Rebreanu” a organizat ateliere de incondeiat oua de Paște la care…

Sara, fetița cu voce de inger, a ridicat sala in picioare la Romanii au talent. Jurații au fost fascinați: “Vocea ta e miere. Ești absoluta incredibila”

22:55, 12.04.2024 - Ediția de vineri seara, 12 aprilie 2024, a emisiunii Romanii au talent, sezonul 14, a fost una cu adevarat emoționanta! Sara Tirnoveanu, o fetița de doar 9 ani, a reușit sa impresioneze pe toata lumea cu talentul sau. Și jurații au fost fascinați și i-au acordat 4 de ‘DA’. Sara, fetița cu voce de aur…

In martie, inflatia din Turcia a sarit la 70%, cel mai ridicat nivel din ultimii 2 ani

23:06, 03.04.2024 - Rata inflatiei in Turcia a crescut pentru a cincea luna consecutiv, apropiindu-se de 70%, in pofida unei serii de majorari agresive a ratelor dobanzilor, raporteaza Bloomberg, citat de Ziarul Financiar.

Ai un IQ ridicat daca poți identifica rigla din imagine in 12 secunde! Vezi daca gandești ca un geniu / FOTO

20:40, 20.03.2024 - Redacția SpyNews.ro iți propune și in aceasta seara un test de inteligența. Daca poți dezlega acest puzzle vizual in timpul alocat, inseamna ca ai un IQ ridicat și o abilitate excepționala de a identifica detalii intr-un cadru complex.


Ce parere ai despre aceasta stire?