Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Pop, declarații exclusive după ce a fost operată de cancer pentru a cincea oară: ''Este o boală cu sabia deasupra capului”

Publicat:

s-a luptat cu cancerul ani la rand, insa de aceasta data a trecut din nou printr-o perioada dificila, asta dupa ce a ajuns a cincea oara pe masa de operație. Medicul a oferit primele declarații in exclusivitate pentru despre starea ei de sanatate, dar și cum a decurs totul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Tuberculoza, o boala vicleana

15:30, 29.03.2024 - Tuberculoza, o boala prezenta și chiar in creștere in ultimii ani. Anul trecut erau 8500 de cazuri, anul acesta, 9.700. Și mai grav, la copii, in aceeași perioada, numarul de cazuri a crescut de la 325, la  427. Despre cauze și tratamente, aflam de la medicul Beatrice Mahler , managerul Institutului…

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Bolile tiroidiene sunt boli frecvente la doamne. Romania este o tara deficitara in iod, motiv pentru care gusa este o boala nationala

12:30, 08.03.2024 - Medicul endocrinolog Diana Loreta Paun a explicat, joi seara, ca bolile tiroidiene sunt mai frecvente la femei si a subliniat ca Romania este o tara deficitara in iod, iar din acest motiv „gusa este o boala nationala”. „Bolile tiroidiene sunt boli frecvente la doamne. Romania este o tara cu…

Ce pretenții are Rux și Opulența de la viitorul iubit! Influencerița da carțile pe fața. Declarații exclusive

23:51, 25.02.2024 - Ce pretenții are Rux și Opulența de barbatul din viața ei. Bruneta ne-a dezvaluit care sunt calitațiile pe care ar trebui sa le intruneasca viitorul iubit. Influencerița vorbește deschis despre prioritați, dar și despre empatie.


Ce parere ai despre aceasta stire?