Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momentul în care ucrainenii atacă blindat rusesc. Un soldat este lovit în ceafă de o dronă kamikaze VIDEO

Publicat:

Imagini dramatice de pe frontul din Ucraina au fost postate pe rețelele sociale. Intr-un clip video se vede cum forțele ucrainene surprind dintr-o drona kamikaze un blindat rusesc și ataca vehiculul militar care transporta deasupra mai mulți militari ruși.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 796. Ucrainenii din strainatate nu vor sa mearga la razboi și ataca guvernul de la Kiev

23:40, 28.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 796. Noua lege ce impune barbaților sa revina in Ucraina pentru a-și inlocui pașapoartele expirate, ridica preocupari in randul celor cu varste cuprinse intre 18 și 60 de ani, deoarece exista riscul de a fi recrutați in armata.

Ucrainenii au lovit in Belgorod! O drona s-a prabusit peste o cladire a Gazprom: Sunt mai multe victime / Video

12:40, 12.04.2024 - Ucrainenii au lovit in Belgorod! O drona s-a prabusit peste o cladire a Gazprom: Sunt mai multe victime / VideoO drona s-a prabusit peste cladirea administrativa a Gazprom din regiunea rusa Belgorod, aflata la granita cu Ucraina, ranind doua persoane, a declarat guvernatorul

Rușii ataca furibund mai multe orașe din Ucraina. Dronele de fabricație iraniana au lovit cel puțin noua cladiri rezidențiale inalte, trei camine și o benzinarie in Harkov

13:11, 06.04.2024 - Continue reading Rușii ataca furibund mai multe orașe din Ucraina. Dronele de fabricație iraniana au lovit cel puțin noua cladiri rezidențiale inalte, trei camine și o benzinarie in Harkov at Info real.

O drona kamikaze ar fi lovit o unitate militara din Transnistria, susține presa de la Tiraspol

18:55, 05.04.2024 - Potrivit jurnaliștilor din regiunea separatista Transnistria, o drona kamikaze a atacat in jurul orei 14:00 o unitate militara a așa-zisului Minister al Apararii din regiunea Ribnița, incidentul fiind inregistrat in apropiere de frontiera cu Ucraina.

Ucrainenii au lovit cu drone rafinarii de petrol din Rusia și au provocat incendii puternice. Imagini cu instalațiile in flacari

08:36, 12.03.2024 - Ucraina a atacat cu drone șase regiuni din Rusia, inclusiv cea a Moscovei. Principalele ținte au fost instalațiile din industria petroliera. Un incendiu puternic a izbucnit la o rafinarie de petrol din orașul Oryol din Rusia, au anunțat marți autoritațile regionale, scrie The Kyiv Independent.

VIDEO | Ucrainenii au atacat cu drone cel mai mare producator de oțel din Rusia

22:05, 24.02.2024 - Ucraina revendica sambata, la marcarea a doi ani de la invazia rusa, un atac cu drona vizand o otelarie importanta in Rusia, relateaza AFP și news.ro. Autoritatile ruse au anuntat un incendiu la o instalatie siderurgica la Novolipetk (NLMK ), in regiunea Lipetk (vest).Imagini postate pe retele…

Ucrainenii au lovit cu drone o uzina siderurgica din Rusia VIDEO

15:01, 24.02.2024 - In urma unui atac cu drone ucrainene, un incendiu de proporții a izbucnit la o importanta uzina siderurgica din Rusia, in noaptea de vineri spre sambata, a declarat sambata o sursa de la Kiev, la marcarea a doi ani de la invazia rusa pe scara larga din Ucraina, relateaza Reuters.

Imagini șocante: un soldat rus „roaga” o drona kamikaze sa nu-l ucida

10:10, 07.02.2024 - Militarii ucraineni au publicat pe rețelele sociale o inregistrare video controversata in care este prezentat un militar rus care efectiv „implora” o drona kamikaze ucraineana sa nu-l ucida.  


Ce parere ai despre aceasta stire?