Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente grele pentru Sânziana Buruiană. Tatăl ei are probleme de sănătate

Publicat:

trece prin clipe dificile din cauza tatalui sau, care are probleme de sanatate. Pe contul ei de socializare, a publicat un mesaj prin care le mulțumește internauților pentru mesajele pe care i le-au transmis de ziua de naștere, dar le și cere sa se roage pentru tatal ei. "Va mulțumesc pentru toate urarile frumoase și ca sunteți alaturi de mine intr-un numar atat de mare… cei care vor sa-mi faca un cadou sa spuna o rugaciune pentru tatal meu - este cel mai frumos cadou pe care il pot primii! Iți multumesc Doamne pentru semnul pe care mi l-ai dat!", este mesajul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu: „E destul de...”. Mika se afla in spital / FOTO

15:15, 25.02.2024 - Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate, iar vedeta a transmis ieri ca a ajuns cu micuțul ei la spital, de urgența. Mika se afla și acum in spital, iar fosta concurenta de la America Express a transmis faptul ca a aflat ce are baiatul ei. Iata ce postare a facut…

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.


Ce parere ai despre aceasta stire?