Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente dificile la ASIA EXPRESS: Lora ajunge pe perfuzii. Ce s-a întâmplat

Publicat:

Cel mai dur reality show, ,,”, s-a dovedit a fi o provocare imensa pentru concurenți, iar echipele ramase in cursa se lupta acum cu ultimele resurse de energie pentru a ajunge cat mai aproape de finala. Cu toate acestea, oboseala, deshidratarea și presiunea competiției iși spun cuvantul, iar maine seara de la ora 20:00, Lora va trece prin momente dificile din cauza problemelor de...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente dificile pentru Fuego. O persoana draga artistului se confrunta cu probleme de sanatate: „Mi-a dovedit ca viața e un film permanent”

15:51, 28.05.2024 - Momente dificile pentru Fuego, asta dupa ce o persoana draga lui trece printr-o perioada mai complicata din cauza problemelor de sanatate. Artistul ii este alaturi in clipele dificile și spune ca i-a dat inca o data o lecție ca poate sa depașeasca orice obstacol.

Producția de ulei de masline, afectata de fenomenele meteo extreme: „Unul dintre cele mai dificile momente din istoria sectorului"

09:51, 03.05.2024 - Compania spaniola Deoleo, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, considera ca este necesara o „transformare profunda" a industriei, in condițiile in care aceasta traverseaza unul dintre cele mai dificile momente din istoria sa, relateaza CNBC.

Star Matinal. Care au fost cele mai dificile momente pentru Emi de la noaptea Tarziu, la Te cunosc de undeva. Artistul a ieșit din zona de confort: ”Imi spuneau ca seman...” / VIDEO

12:45, 24.04.2024 - Emi de la Noaptea Tarziu face echipa cu Cuza de la Noaptea Tarziu la Te cunosc de undeva și fac spectacol pe scena la fiecare ediție. Deși se descurca foarte bine, in spatele succesului lor este foarte multa munca. Emi de la Noaptea Tarziu a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut la…

Anunțul Irinei Fodor de la filmarile Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a intamplat cand echipele au ajuns in Indonezia

17:11, 14.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor, chiar pe contul sau de Instagram. Se pare ca prezentatoarea TV, echipa de producție și perechile de vedete s-au confruntat cu o situație neașteptata in Indonezia.

Știrile Antena Stars. Rica Raducanu, chinuit de problemele de sanatate: „Am incercat de toate”. Și soția lui a trecut prin momente dificile, dupa ce a fost operata / VIDEO

17:05, 11.04.2024 - Rica Raducanu trece printr-o perioada delicata, din cauza problemelor de sanatate. Fostul sportiv a fost diagnosticat in urma cu mult timp cu diabet, dar are probleme și cu cartilajele. Și soția lui a trecut prin momente cumplite, dupa ce și-a pierdut frații și a fost operata pe inima.

Acces Direct. Inginerul considerat vinovat de familia lui Valerie raspunde acuzațiilor. Ultimele momente dinainte de tragedie

21:10, 22.03.2024 - Valerie a murit pe 23 noiembrie 2019, atunci cand un malaxor ar fi cazut peste el, pe cand se afla la locul de munca. Familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi și susține ca totul s-ar fi intamplat intr-un moment de neatenție.

Serie A: Empoli vs Bologna - Momente dificile pentru Razvan Marin

10:55, 15.03.2024 - Empoli - Bologna, meci contand pentru etapa a 29-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 15 martie, de la ora 21:45, pe Stadio Carlo Castellani, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 3.


Ce parere ai despre aceasta stire?