Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MOMENTE DE GROAZĂ! Zeci de răniţi la bordul unui avion de pasageri afectat de turbulenţe (VIDEO)

Publicat:

Cel putin 24 de persoane au fost ranite dupa ce un avion de pasageri a trecut printr-o zona de turbulente in timp ce efectua o cursa interna in , informeaza ABC News, potrivit Mediafax.ro.

Avionul companiei JetBlue a fost lovit de curenti puternici de aer in timp ce zbura de la Boston spre Sacramento.

Din cauza problemelor, aeronava de tip Airbus A320 a aterizat de urgenta in (Dakota de Sud).

Douazeci si doi de pasageri si doi membri ai echipajului au fost raniti.

WATCH: Severe turbulence on a @JetBlue forces emergency landing. https://t.co/rYO1X1Vhzp

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Inca un avion Boeing cu probleme: Carcasa unuia dintre motoare s-a desprins in timpul decolarii

10:05, 08.04.2024 - Un alt incident grav cu un un avion Boeing a avut loc in Statele Unite. Carcasa unuia dintre motoare s-a desprins in timpul decolarii și a lovit flapsul unei aripi. Avionul a revenit in siguranta pe aeroportul international din Denver, Colorado.

Panica pentru 135 de pasageri ai unui avion in SUA - Carcasa unui Boeing 737 s-a desprins la decolare (VIDEO)

06:30, 08.04.2024 - Autoritatile de reglementare a companiilor aeriene din Statele Unite au inceput o ancheta dupa ce carcasa motorului unui avion Boeing 737-800 s-a desprins in timpul decolarii si a lovit flapsul unei aripi, relateaza BBC.

Un nou avion supersonic de pasageri a fost testat cu succes in SUA

17:00, 26.03.2024 - Boom Supersonic și-a testat avionul experimental XB-1, completand primul zbor reușit al aeronavei construita din fibra de carbon. Deși inca nu a depașit bariera sunetului, prototipul pregatește terenul pentru un avion de pasageri supersonic eficient din punct de vedere al consumului de combustibil,…

Un avion Airbus a aterizat cu un singur motor dupa o problema in zbor. „Trebuie sa fi fost tulburator”

10:15, 26.03.2024 - Pilotii unui avion operat de compania Qantas Airways au oprit unul dintre cele doua motoare ale aeronavei Airbus 330 dupa o problema intampinata in timpul apropierii de orasul australian Perth, luni seara. Avionul a aterizat in siguranta, a anuntat marti compania aeriana.

Primul rinichi de porc transplantat la un pacient in viața

19:51, 21.03.2024 - O echipa de chirurgi americani a transplantat rinichiul de la un porc modificat genetic la un pacient in viata, o premiera care reprezinta un nou pas catre o potentiala solutie la deficitul cronic de donari de organe, a anuntat joi un spital american, relateaza AFP. Pacientul, in varsta de 62 de ani,…

Bataie intre pasageri pe o cursa Wizz Air. Avionul care mergea spre Georgia a aterizat de urgența la Cluj-Napoca

11:50, 06.03.2024 - Doi pasageri din Georgia și unul din Belarus s-au luat la bataie in cursa Wizz Air care facea legatura intre Memmingen (Germania) și Kutaisi (Georgia). Aaeronava a aterizat de urgența la Cluj-Napoca pentru a-i debarca pe scandalagii.

Romanii au talent 23 februarie. Cine va urca pe scena in cea de-a treia ediție. „Am crescut intr-un catun. Imi era rușine la inceput”

13:31, 23.02.2024 - Vineri, 23 februarie, este ziua in care luminile se aprind pe cea mai importanta scena și in care emoțiile se ridica la rang de arta prin momentele prezentate de concurenți. Dupa doua ediții in care au fost surprinși și s-au bucurat de concurenți senzaționali, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai…

Avionul cu care China vrea sa opreasca dominația Airbus și Boeing a facut un zbor demonstrativ la Singapore

13:06, 19.02.2024 - Noul avion cu corp ingust al Chinei, C919, produs de Commercial Aircraft Corporation of China (COMAC), care concureaza avioanele de pasageri ale Airbus si Boeing, a facut prima sa calatorie in afara teritoriului chinez, organizand duminica un zbor la Salonul de aviatie din Singapore, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?