Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente CUMPLITE pentru fosta amantă a lui Victor Piţurcă. Ce se întâmplă cu Vica Blochina

Publicat:

are datorii uriașe pentru ca nu și-a mai platit de foarte mult timp intretinerea, iar suma a crescut de la o luna la alta.

a fost AMANTA lui timp de 16 ANI. Cum era pe vremea cand dansa in clubul MELODY

Fosta amanta a lui a fost chemata in instanța dupa ce timp de luni buni nu a mai platit intreținerea locuinței. Nu știm daca a uitat sau pur și simplu altceva este mai important pentru blonda, decat plata datoriilor, cert este ca Asociația de Proprietari a acționat-o pe vedeta in instanța, din cauza restanțelor la intreținere.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Kate Middleton trece prin momente cumplite. Situatia Printesei de Wales, descrisa cu acuratete: „Isi pierde parul, unghiile”

10:01, 17.04.2024 - La finalul lunii martie, Kate Middleton a anunțat ca are cancer, iar in prezent urmeaza ședințe de chimioterapie preventiva. Vestea ca Prințesa de Wales se lupta cu cancerul a ajuns și la urechile lui Sharon Osbourne. Vedeta a declarat recent ca ințelege perfect prin ce trece soția lui William. Ce se…

Vica Blochina, detalii despre coșmarul prin care a trecut, dupa ce fiul ei a decis sa se mute la Victor Pițurca: „Am eșuat ca mama”

08:55, 17.04.2024 - Vica Blochina a trecut prin momente greu de imaginat, dupa ce fiul ei, Edan, a decis sa se mute definitiv la Victor Pițurca, tatal sau. Fosta balerina a declarat in cadrul unei emisiuni online ca a „eșuat ca mama”.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina și-a deschis sufletul…

Eșec in instanța pentru Brigitte și Florin Pastrama! Ce se intampla in dosarul maștilor contrafacute

23:00, 10.04.2024 - Eșec in instanța pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au jucat ultima carte in procesul deschis impotriva lor de trei dintre cele mai celebre brand-uri din lume. Ce se intampa in dosarul maștilor contrafacute.

Andreea Marin, ravisanta la un eveniment monden. Vedeta a intinerit, iar rochia stramta i-a pus formele frumoase in evidenta: „Deosebita”

20:00, 04.04.2024 - Andreea Marin și-a impresionat fanii cu ultima apariție publica. Fosta jurnalista a ales sa poarte o ținuta deosebita la un eveniment organizat in Cluj-Napoca. Rochia aleasa, accesorizata cu bijuterii scumpe i-a pus in evidența formele armonioase ale corpului, dupa ce a slabit. Foto Andreea Marin, o…

Ce inalțime și cate kilograme are Vica Blochina. Vedeta are mereu grija de silueta sa

00:55, 05.03.2024 - Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țara. De-a lungul anilor, a atras privirile barbaților, avand forme apetisante pe care a știut, intotdeauna, cum sa le puna in valoare. Fosta dansatoare a marturisit care ii sunt proporțiile, raspunzand la o intrebare a unei fanei.

Vica Blochina, mai ‘tanara’ cu 10 ani. Ce intervenții estetice a facut vedeta și cați bani a platit

10:01, 21.02.2024 - Vica Blochina, in varsta de 48 de ani, a ajuns iar pe mana medicului estetician. Fosta amanta a lui Victor Pițurca vrea sa arate mai tanara cu orice preț, așa ca și-a facut cateva intervenții estetice la nivelul feței. Cați bani a scos din buzunar fosta balerina? Vica Blochina a apelat iar la intervenții…


Ce parere ai despre aceasta stire?