Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment istoric: 24 de ani de la desfiinţarea URSS. Imagini de colecţie cu anunţul făcut de Gorbaciov

Publicat:

In urma cu 24 de ani, lumea traia un moment care urma sa marcheze decisiv istoria. In luna decembrie a anului 1991 se dizolva URSS, una dintre cele mai mari forte politice si militare care dominase lumea de dupa cel de-al doilea razboi mondial.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Moment istoric: Banca Angliei renunta la un model depasit al previziunilor privind inflatia

10:45, 13.04.2024 - Banca Angliei a anuntat vineri o revizuire a previziunilor sale privind inflatia care are loc ”o data la o generatie”, in urma unei revizuiri mult asteptate efectuata de fostul presedinte al Rezervei Federale, Ben Bernanke, transmite Reuters.

Tragedie evitata in Cluj! Șoferul unei autospeciale de pompieri, cercetat pentru ca a ignorat trenul in ultimul moment

12:50, 10.04.2024 - Imagini șocante surprinse, marți dimineața, la Campia Turzii. O autospeciala pentru stingerea incendiilor, cu semnalele acustice și luminoase in funcțiune, a fost vazuta traversand riscant trecerea la nivel cu calea ferata.

Ilie Nastase canta și danseaza! Imagini de colecție din cariera de pop star a celui mai mare tenismen roman - VIDEO

14:20, 03.04.2024 - Videoclipul imbina imagini dintr-o celebra emisiune de divertisment din Franța, moderata de Michael Drucker, unde Nastase a cantat melodia live, cu imagini din filmul "NASTY", care il arata pe sportiv in ipostaza de barbat seducator, indragostit si admirat de femeile din toata lumea.Discul include si…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Bazarul Eliberarii La Gorbaciov nu va fi demolat, pentru moment. Anuntul primarului Vergil Chitac (VIDEO)

17:06, 29.02.2024 - Deputatul AUR Danut Aelenei a luat cuvantul in cadrul Sedintei Consiliului Local Municipal Constanta si a cerut sa se ia o atitudine pozitiva pentru comerciantii din Piata Gorbaciov. Primarul Vergil Chitac a mentionat ca acesti comercianti au contract cu Administratia Fondului Imobiliar ce expira in…

Moment istoric in SUA - Cel mai longeviv lider al Senatului și-a anunțat demisia

00:15, 29.02.2024 - Mitch McConnell, cel mai longeviv lider al Senatului din istorie, care și-a menținut puterea timp de aproape doua decenii, in fața convulsiilor dramatice din Partidul Republican, va demisiona din aceasta funcție in noiembrie. McConnell, care a implinit 82 de ani saptamana trecuta, urmeaza sa-și anunțe…


Ce parere ai despre aceasta stire?