Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment emoționant! Lady Gaga l-a invitat pe Bradley Cooper pe scenă, în timpul concertului din Las Vegas | VIDEO

Publicat:

si-a surprins fanii la concertul de sambata, de la din , cand l-a invitat pe , regizor și actor in filmul „A Star is Born“, sa cante impreuna piesa „Shallow“ in finalul reprezentatiei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Vladuța Lupau este insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat vestea pe scena, chiar in timpul concertului | VIDEO

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil, chiar pe scena, in timpul concertului de la Sala Palatului. Iair, fiul artistei, a fost cel care a dezvaluit bebelușului din burtica.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, moment emoționant intr-o biserica ortodoxa din Las Vegas. Cu cine s-a intalnit impresara / VIDEO

23:45, 23.03.2024 - In ediția din aceasta seara de la Prodanca. Punct și de la capat, impresara a fost la o biserica ortodoxa din Las Vegas. Acest moment i-a adus aminte de mama ei, Ionela Prodan, care era o femeie credincioasa și care a crescut-o pe vedeta in același spirit.

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Finala Super Bowl, cel mai asteptat moment din Statele Unite. Doar o secunda de publicitate costa 230.000 de dolari

03:00, 12.02.2024 - Un eveniment din Las Vegas uimeste o lume intreaga – finala campionatului de fotbal american. Doar pasionatii stiu ca joaca la Super Bowl Kansas City Chiefs si San Francisco fourty niners. Toata lumea stie, insa, ca reclamele de la finala au preturi care frizeaza absurdul. Anul acesta, peste 230 de…

Moment șocant pe scena Teatrului din Botoșani: Un actor a fost impușcat in timpul unei repeteiții

15:10, 09.02.2024 - Un actor a fost impuscat, vineri, pe scena Teatrului din Botosani, in timpul unei repetitii, de un coleg, cu un pistol de tip airsoft. Victima a fost transportata la spital, stabilindu-se ca a suferit rani minore. Polistii au deschis o ancheta.Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Botosani…


Ce parere ai despre aceasta stire?