Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Modernizarea Parcului Feroviarilor, în grafic. Cât vor dura lucrările?. FOTO

Publicat:

Lucrarile de modernizare la din Cluj-Napoca se afla in grafic, conform primarului . Durata de realizare a execuției lucrarilor este de 20 de luni de la momentul emiterii ordinului de incepere.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boc: ”Nu schimbi calul cand urci dealul”/PSD: ”Trebuie sa schimbam mai mulți cai, ca sunt marțoage!

16:40, 11.05.2024 - Odata cu lansarea candidaturii pentru inca un mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca, primarul Emil Boc a facut o declarație savuroasa, in stilul caracteristic: ” Nu schimbi calul cand urci dealul”. Replica celor de la PSD nu s-a lasat aștepata astazi, odata cu lansarea candidaților la alegerile…

Ramona Strugariu și-a lansat candidatura la primaria Cluj-Napoca: „Vreau o administrație deschisa și transparenta”

16:55, 27.04.2024 - Pretendenta la fotoliul de edil al lui Emil Boc susține ca iși dorește ca banii europeni sa fie cheltuiți „cu cap”, iar Centura Metropolitana trebuie sa fie prioritatea zero pentru administrația orașului.

Mirosul de gunoi a revenit la Cluj! Posibila sursa: Lucrarile de fertilizare a terenurilor efectuate in zona Tureni-Martinești!

18:35, 26.03.2024 - Mai mulți clujeni au semnalat ca iar au simțit un miros pestilențial de gunoi in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, dar și in zona cartierelor Maraști, Gheorgheni, Zorilor și Grigorescu. „Am ieșit din magazinul Sora și m-a izbit mirosul de gunoi. Nu credeam ca o sa mai simțim așa ceva dupa problemele…

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Un zid roman a fost descoperit la 4 metri adancime, in Cluj-Napoca, pe șantierul unui viitor parc. "Avem istoria sub ochii noștri"

10:40, 13.03.2024 - Descoperire impresionanta pe șantierul unui parc din Cluj-Napoca. In timpul sapaturilor, muncitorii au dat peste un zid vechi de 1.900 de ani. Ar fi vorba, spun arheologii, despre un zid roman, parte a fortificației romane Napoca. "Avem istoria sub ochii noștri", a punctat primarul Emil Boc, care da…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Reacția oficiala a celor de la Petrolul, dupa acuzațiile de blat facute de Emil Boc

12:30, 09.03.2024 - Petrolul Ploiești a emis un comunicat oficial prin care i-a raspuns lui Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, dupa ce acesta i-a acuzat pe „lupi” ca nu și-ar fi aparat corect șansele in meciul cu Sepsi, scor 1-2, in runda #30 din Superliga. U Cluj a fost eliminata din play-off intr-un mod dramatic. Clujenii…


Ce parere ai despre aceasta stire?