Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Modelul Playboy Dani Mathers a fotografiat o femeie dezbracata in sauna. Risca puscaria. Motivul

Publicat:

are mari probleme cu legea. Fata care a facut senzatie în paginile revistei pentru barbati în anul 2015 a dat-o în bara la sala de gimnastica.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul ireal pentru care o femeie a rapit o fetița de 11 ani

03:30, 02.05.2024 - O chinezoaica a fost condamnata recent la inchisoare pentru ca a rapit o fetița de 11 ani, pe care intenționa sa o creasca pentru a deveni soția perfecta pentru fiul ei de 27 de ani, informeaza odditycentral.com.

Un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți

16:30, 24.04.2024 - Arhiepiscopia Tomisului a anuntat ca face cercetari, dupa ce un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Cazul a ajuns și in analiza Corpului de inspectie bisericeasca.

Arafat, fotografiat alaturi de Iohannis, la Seoul. Motivul pentru care seful DSU a fost prezent in Coreea de Sud: „Un pas important”

21:05, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a plecat luni in Republica Coreea, la invitatia omologului sau, Yoon Suk Yeol. Vizita dureaza trei zile, pana miercuri, și este insoțit de mai mulți miniștri. Printre personalitați se afla ți Raed Arafat, șeful DSU, care a incheiat o ințelegere important pentru țara noastra.…

Vali Vijelie, prins in ofside de paparazzi. In ce ipostaze a fost fotografiat alaturi de o femeie misterioasa

12:41, 22.04.2024 - La ceas de seara, Vali Vijelie a fost surprins alaturi de o bruneta misterioasa, cu care s-a intalnit intr-o benzinarie din zona Fantana Miorița. Cei doi au mers apoi intr-un complex rezidențial, de unde nu au mai ieșit.

Cristian Popescu Piedone inchide toate școlile din Sectorul 5: 'Nu putem risca' / Care este motivul

09:10, 22.03.2024 - Este alerta de ploșnițe in București, motiv pentru care toate școlile din Sectorul 5 vor fi inchise luni, 25 martie. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a solicitat aparatului de specialitate din cadrul primariei, demararea tuturor demersurilor necesare pentru suspendarea cursurilor in…

EXCLUSIV: Cum iși risca viața pietonii care traverseaza PE VERDE in intersecția Unirii-Balcescu

12:50, 12.03.2024 - O posibila eroare de sincronizare a semafoarelor din intersecția bulevardelor Unirii și Nicolae Balcescu pune in mare pericol viața pietonilor ce traverseaza pe trecerea de pietoni. O femeie ar fi cazut deja victima tocmai acestei posibile erori de sincronizare aparent neinsemnate, dar care ar putea…

Motivul halucinant pentru care o femeie era sa fie linșata la un restaurant din Pakistan. Pe rochia ei scria „halwa”

11:55, 26.02.2024 - O mulțime furioasa s-a abatut asupra unei femei la un restaurant din Lahore, capitala provinciei pakistaneze Punjab. Sute de oameni au incercat sa o linșeze public dintr-un motiv halucinant. Marul discordiei: rochia pe care o purta.


Ce parere ai despre aceasta stire?