Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moartea ultimului rinocer alb nordic din lume. Sudan a fost eutanasiat de îngrijitorii săi

Publicat:

Sudan, ultimul exemplar masculin de rinocer alb nordic din lume a fost eutanasiat, in Kenya, dupa ce animalul s-a imbolnavit și nu se mai putea ridica de la pamant. Astfel, in lume au mai ramas doar doua exemplare ale acestei subspecii, ambele femele.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a scapat Osama bin Laden de rachetele americane fugind calare pe un magar: „Cand au lovit, teroristul era la doar cateva sute de metri”

10:50, 22.04.2024 - In volumul de memorii, Elmar Brok (71 de ani), membru al Parlamentului European de 44 de ani, a descris modul in care SUA și islamiștii talibani au negociat uciderea șefului Al-Qaida, Osama Bin Laden, inainte de atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Proeminentul politician german a dezvaluit și…

Ultimele ore din viața lui Navalnii. De ce a mers FSB la inchisoare? „Credem ca toate microfoanele și camerele au fost demontate”

11:05, 19.02.2024 - Moartea principalului opozant al lui Putin, Aleksei Navalnii, ramane invaluita in mister. Autoritațile ruse inca nu au anunțat cauza oficiala a decesului și nici nu au permis familiei sale accesul la cadavru. Pentru a face lumina asupra circumstanțelor morții lui Navalnii, The Moscow Times a recreat…

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

Reacția MAE, dupa moartea lui Navalnii: O pierdere uriașa

11:10, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza, sambata, la moartea lui Alexei Navalnii, Ministerul iși exprima regretul profund ca urmare a anunțului despre decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție.

VIDEO. Politicieni importanți din lume reacționeaza la moartea lui Alexei Navalnii. “Tragedie uriașa pentru Rusia!”

20:15, 16.02.2024 - Alexei Navalnii ispașea o pedeapsa de 19 ani in condiții brutale, dupa ce a fost condamnat intr-un șir de cazuri pe care el și aliații sai le-au motivat ca fiind de ordin politic. Vazut drept cel mai strident și puternic critic al lui Vladimir Putin, el a fost otravit și tarat prin tribunale, dar a…

Moartea lui Navalnii. Reacții internaționale. „A fost ucis cu brutalitate de Kremlin!”

14:40, 16.02.2024 - „Orice parere aveți despre Alexei Navalnii ca politician, el a fost ucis cu brutalitate de Kremlin. Acesta este un fapt și asta ar trebui sa știți despre adevarata natura a actualului regim al Rusiei. Condoleanțe familiei și prietenilor”, a scris pe platforma X președintele leton Edgars Rinkevics.La…

Mama Laurei Stoica, la 18 ani de la moartea artistei: „Acolo unde este ea, nu e lumea ca aici”

17:45, 08.02.2024 - Pe 9 martie 2024 se implinesc 18 ani de cand Laura Stoica a murit, impreuna cu logodnicul ei, Cristian Margescu, intr-un cumplit accident rutier. Mama artistei se pregatește sa o comemoreze, potrivit Click!.

Catalin Bordea, prima declaratie dupa moartea mamei. Modul emotionant in care a visat-o: „Nu mai depindem de telefon, putem vorbi oricand”

12:00, 03.02.2024 - In ultima zi a lunii ianuarie, din pacate, Catalin Bordea a trecut prin momente grele, dupa decesul mamei sale. La acel moment se știa ca aceasta pierduse lupta cu o boala necruțatoare. Tot atunci, mulți se așteptau ca artistul sa recaționeze, dar reacția sa a venit zilele acestea pe Instagram, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?