Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moarte SUSPECTĂ: a decedat patronul Korean Air, una din cele mai mari companii aeriene; familia sa se află într-un proces de corupție

Publicat:

Controversatul patron al , a carui familie a fost implicata in mai multe scandaluri si se afla in proces pentru coruptie, a decedat duminica la 70 de ani, a anuntat luni compania sud-coreeana, informeaza si Reuters, relateaza Agerpres.

Citește și: redistribuie electoratul (ANALIZA)

-ho a decedat la doua saptamani dupa ce a fost inlaturat din consiliul de administratie al de catre actionarii care au refuzat la sfarsitul lunii martie sa-i reinnoiasca mandatul.

Compania a declarat ca Cho a murit intr-un spital din Los…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viktor Orban: „Robert Fico se zbate intre viața și moarte. Am fi avut mare nevoie de el acum și de o Slovacie pro-pace”

13:11, 17.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico se afla intre viața și moarte la doua zile dupa o tentativa de asasinat care a provocat unde de șoc in intreaga Europa, a declarat, vineri, premierul ungar Viktor Orban la postul public de radio, relateaza Libertatea.ro , cu referire la Reuters.

Microsoft pregateste un nou model AI pentru a concura cu Google, OpenAI, potrivit The Information

07:55, 07.05.2024 - Noul model, denumit intern MAI-1, este supravegheat de recent angajatul Mustafa Suleyman, co-fondatorul Google DeepMind si fostul CEO al startupului AI Inflection, se arata in articol, citand doi angajati ai Microsoft care cunosc acest efort. Scopul exact al modelului nu a fost inca determinat si va…

Acces Direct. Moarte suspecta. Viorel ar fi decedat in Franța, in urma cu zece ani. Pe cine banuiește tatal lui: „I s-a dat pastile”

18:41, 24.04.2024 - Viorel a aflat in urma cu zece ani ca fiul lui a murit. La atația ani distanța, Petre crede in continuare ca Viorel a pațit ceva și ca, de fapt, ar fi fost ucis. Barbatul era șofer pe TIR, iar in timpul ultimei curse din Italia pana in Franța ar fi fost urmarit de o mașina.

Moarte suspecta in Hunedoara. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare pe strada, in Oraștie

11:10, 23.04.2024 - Tragedie in Hunedoara. Un tanar de doar 21 de ani a fost gasit mort pe strada, in condiții suspecte. Polițiștii fac cercetari pentru a afla circumstanțele in care s-a produs tragedia. Trupul sau neinsuflețit a fost gasit de un trecator, in Oraștie.

Arbitru brazilian suspendat pana in 2031 pentru corupție și incalcarea regulilor privind pariurile

19:41, 15.04.2024 - Arbitrul brazilian de tenis Antonio Casa a fost suspendat pentru șapte ani și șase luni. Acesta a recunoscut acuzațiile de corupție și incalcari legate de pariuri, a anunțat luni Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA), citata de Reuters, potrivit mediafax.

Volodimir Zelenski: Rusia a lansat 3.000 de bombe aeriene ghidate asupra Ucrainei in luna martie

13:45, 03.04.2024 - Numai in luna martie, Rusia a lansat asupra Ucrainei peste 3.000 de bombe aeriene ghidate, 600 de drone si 400 de rachete, a declarat miercuri presedintele Volodimir Zelenski, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Condamnari la moarte in Tunisia pentru un asasinat politic din 2013

08:00, 27.03.2024 - Un tribunal tunisian a condamnat, miercuri, patru persoane la moarte si doua persoane la inchisoare pe viata pentru acuzatia de participare la asasinarea liderului politic proeminent Chokri Belaid in urma cu 11 ani, primul asasinat politic din tara din ultimele decenii, transmite Reuters. Belaid,…

Moarte suspecta pe un camp agricol in judetul Timis

15:35, 27.02.2024 - Persoana decedata, gasita din intamplare pe camp. Politia demareaza o ancheta. Marti, 27 februarie, in jurul orei 12:20, polițiștii Secției 3 Rurale Sanandrei au fost sesizați de catre un barbat cu privire la faptul ca in timp ce efectua lucrari agricole intre localitațile Becicherec și Biled, pe camp…


Ce parere ai despre aceasta stire?