Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mitsubishi a organizat o zi dedidată fanilor off-road

Publicat:

Andrenalina si distractie maxima! Asa poate fi descris evenimentul organizat astazi de Mitsubishi. Iubitorii de off-road au putut testa masini 4x4 pe un traseu special amenajat si au observat astfel siguranta, manevrabilitatea si performantele autovehiculelor de teren pe care organizatorii le-au pus la dispozitie.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Capodopere ale Muzeului National Brukenthal disponibile in varianta NFT, pentru iubitorii de arta

18:30, 23.04.2024 - Pentru prima data, o parte dintre capodoperele Muzeului National Brukenthal sunt disponibile in varianta NFT, pentru toti iubitorii de arta, pretul de licitatie pornind de la doar 100 de euro, informeaza un comunicat de presa trimis AGERPRES.

Jurgen Klopp spera ca protestul fanilor lui Liverpool sa nu provoace o ruptura cu echipa

19:45, 10.04.2024 - Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a spus miercuri ca spera ca „nimic sa nu se interpuna intre noi și suporteri". Fanii protesteaza fața de creșterea prețului biletelor. Ei spun ca nu vor afișa steaguri in turul sferturilor de finala din Europa League, de joi, dintre Liverpool și Atalanta.

Antrenament demonstrativ de Taekwon-do ITF, in Parcul Cetate din Deva

10:05, 26.03.2024 - Primaria Municipiului Deva și Știința Lupii Deva Taekwon-Do ITF va invita sambata, 30 martie 2024, in Parcul Cetate Deva la un antrenament demonstrativ de taekwondo.   Iubitorii acestui sport sunt asteptati intre orele 11:00 – 12:00, sa ii vada pe sportivii de la clubul Știința…

UEFA: Fanii lui Bayern Munchen, acces interzis in deplasare in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

22:25, 12.03.2024 - Fanilor lui Bayern Munchen li s-a interzis sa asiste la meciul din deplasare din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce suporterii echipei bavareze au aruncat pe teren materiale pirotehnice in meciul din optimi cu Lazio, in deplasare.

Pancu a vazut reacția fanilor Rapidului și a reacționat: „De acum, un singur lucru e clar”

23:05, 24.02.2024 - Poli Iași - Rapid 3-1. Daniel Pancu, fostul mare atacant al giuleștenilor, a comentat reacția fanilor echipei lui de suflet dupa infrangerea din Copou. Dupa meciul de la Iași, jucatorii Rapidului s-au dus la galeria, dar ultrașii le-au facut semn sa plece. Pancu e de parere ca reacția suporterilor transmite…

Apare un post tv nou in grila Digi RCS RDS. Așteptarea a luat sfarșit pentru iubitorii acestui fenomen

23:26, 17.02.2024 - Se lanseaza un nou post TV in țara noastra. Televiziunea naționala a emis un comunicat in care anunța ca incepand cu luna martie va lansa un nou post, de sport.Afla AICI cum se va numi televiziunea și de cand va incepe sa emita!

[BREAKFAST] Ironii la adresa lui Neymar din partea fanilor. Mulți iși fac griji pentru sportiv

15:55, 30.01.2024 - Neymar a jucat foarte putin de cand s-a alaturat clubului saudit Al-Hilal din Arabia Saudita, dupa ce si-a rupt ligamentul incrucisat al genunchiului stang in octombrie. Fostul jucator de la PSG isi continua convalescenta in Brazilia, unde lipsa de activitate a dus la acumularea de kilograme in plus.…


Ce parere ai despre aceasta stire?