Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirelei Vaida i s-a făcut rău, în direct, la Acces Direct. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei: ”Este puternică”

Publicat:

i s-a facut rau chiar in timpul emisiunii . La un moment dat, prezentatoarea TV a dat semne ca nu este in cea mai buna forma a sa și s-a retras in timpul pauzei de publicitate. prezinta in continuare de unul singur emisiunea. Iata ce s-ar fi intamplat, de fapt, cu !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce lipsește Mirela Vaida de la Acces Direct. Adrian Velea a facut anunțul: „Se pregatește de...” / VIDEO

17:20, 16.05.2024 - Mirela Vaida lipsește astazi de la Acces Direct. Din ce motiv nu va prezenta vedeta emisiunea. Adrian Velea, colegul ei de platou, a facut anunțul in urma cu puțin timp. Iata ce a marturisit!

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO

16:15, 21.04.2024 - Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat Vladimir. Iata ce boala a avut micuțul in varsta de 7 ani!

Fenomenul ciudat care a avut loc in timpul eclipsei de Soare de pe 8 aprilie. Ce s-a intamplat cu animalele, experții NASA cer ajutor

17:01, 10.04.2024 - Americanii s-au adunat luni, 8 aprilie, pentru a privi eclipsa de Soare prin ochelarii speciali. Cu toate acestea, puții au observat a fost fenomenul ciudat care a avut loc in timpul eclipsei de Soare de pe 8 aprilie. Preocupați sa se uite la evenimentul special, oamenii au uitat sa acorde atenție animalelor,…

Acces Direct. Inginerul considerat vinovat de familia lui Valerie raspunde acuzațiilor. Ultimele momente dinainte de tragedie

21:10, 22.03.2024 - Valerie a murit pe 23 noiembrie 2019, atunci cand un malaxor ar fi cazut peste el, pe cand se afla la locul de munca. Familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi și susține ca totul s-ar fi intamplat intr-un moment de neatenție.

Ce a facut Mirela Vaida de ziua ei de naștere. Cum a sarbatorit prezentatoarea TV de la Acces Direct in acest an: „Am avut o zi tare frumoasa” / FOTO

23:10, 16.03.2024 - De curand, Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua de naștere. Frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars a implinit minunata varsta de 42 de ani. Iata ce a facut vedeta TV de ziua ei de naștere, dar și cum a sarbatorit prezentatoarea in acest an!

Mirela Vaida, sarbatorita in avans de echipa Acces Direct. Prezentatoarea TV va implini maine 42 de ani / VIDEO

21:20, 15.03.2024 - Maine, pe 16 martie, Mirela Vaida implinește 42 de ani, iar colegii de la Acces Direct s-au gandit sa ii faca o surpriza in avans de ziua ei de naștere. Adrian Velea, impreuna cu restul invitaților, au sarbatorit-o cu flori și tort.

Catalin Zmarandescu spune ce s-a intamplat in culisele „Survivor All Stars”: „Am rugat pe toata lumea sa nu fiu filmat, dar nu s-a putut”

16:45, 14.03.2024 - Catalin Zmarandescu rupe tacerea și dezvaluie ce s-a intamplat in culisele emisiunii „Survivor All Stars”. El a fost eliminat saptamana trecuta din concurs, dupa un duel cu Zanni. Printre Faimoșii de la „Survivor All Stars” s-a numarat și Catalin Zmarandescu. A rezistat nenumaratelor dueluri cu Razboinicii,…

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?