Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 8. Ce părere are mama Ioanei despre relația fetei cu Marius. Doamna Veronica a intrat în direct

Publicat:

Ioana a fost ingrijorata pentru ca nu a mai primit o veste din partea familiei, dupa ce s-a declarat intr-un cuplu cu Marius. Așteptarea a luat sfarșit, iar a intrat in direct la Mireasa, .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9. Imagini de la plecarea Adrianei din casa. Ce premiera a avut loc in istoria emisiunii, dupa eliminarea tinerei

12:15, 01.06.2024 - Telespectatorii au avut ocazia sa vada imagini de la plecarea Adrianei la Mireasa - Capriciile Iubirii. De asemenea, Gabriela Cristea a facut o precizare foarte importanta dupa eliminarea tinerei din show-ul matrimonial.

Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusa sa o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut sa ințeleaga gelozia concurentei

11:21, 28.05.2024 - Doamna Iuliana și Maria au stat de vorba dupa tensiunile aparute intre cei doi. Mama lui Ștefan a vrut sa ințeleaga la Mireasa, Capriciile Iubirii, de ce Maria este atat de suparata pe fiul ei.

Mireasa, sezonul 9. Mama lui Vlad, intervenție telefonica. Ce parere are despre relația dintre fiul ei și Iuliana

11:00, 23.05.2024 - Vlad i-a marturisit și ca i-ar placea sa se mute in Spania și impreuna iși faceau planuri de viitor. Amandoi au spus ca sunt foarte focusați pe munca și le place sa evolueze pe plan profesional.

Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Liviu și Delia au intrat in direct dupa ce au lipsit in timpul emisiei. Ce au transmis de ziua lor

17:20, 01.05.2024 - Liviu și Delia au implinit o luna de relație. Cei doi au caștigat task-ul „Mare ate cheama la ea!” și au fost chiar de ziua lor aniversara la mare. Cei doi au anunțat ca din cauza aglomeranției din trafic nu au putut ajunge la emisiune, insa se bucura de timpul pe care il petrec in afara casei Mireasa.

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Mireasa, sezonul 9. Ce a raspuns Dediș cand a fost intrebat daca o va cauta pe Eliza. Ce ganduri are tanarul dupa eliminare

15:05, 13.04.2024 - Dediș și doamna Ioana și-au facut apariția la Mireasa - Capriciile Iubirii, dupa eliminarea baiatului din casa Mireasa sezonul 9. Tanarul a fost intrebat daca o sa o caute pe Eliza, iar raspunsul sau a surprins-o pe Gabriela Cristea.

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Iuliana a plans in brațele lui Liviu. Mama fetei a intervenit in direct. Care a fost motivul

14:45, 07.03.2024 - Dorul de casa și de familie a facut-o pe Iuliana sa planga, insa Liviu i-a fost alaturi și a ținut-o strans in brațe. In emisia live de Mireasa de pe 7 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica.


Ce parere ai despre aceasta stire?