Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Rednic, primele declarații după intervenția chirurgicală suferită! Cum se simte antrenorul: “Am colesterolul mare…”

Publicat:

In cursul zilei de azi, in urma cu puțin timp, a fost externat, dupa ce a suferit o intervenție chirurgicala, in urma infarctului din timpul jocului cu FCSB de luni. Inainte de a pleca acasa, antrenorul echipei de fotbal UTA a facut declarații și a vorbit despre starea de sanatate din prezent, dar și despre recomandarile facute de medici.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Informații de ultim moment despre starea lui Florin Piersic! Marele actor se simte din ce in ce mai bine dupa intervenția chirurgicala

13:05, 12.05.2024 - Au aparut informații noi despre starea de sanatate a lui Florin Piersic! Medicii il monitorizeaza constant și duminica dimineața au venit cu detalii noi despre cum evolueaza lucrurile. Marele actor se simte din ce in ce mai bine și face progrese mari.

Xtra Night Show. Cum se simte Mihai Albu, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Designerul a facut primele declarații: ”Am suferit...” / VIDEO

09:06, 10.05.2024 - Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer, iar aceasta veste a fost foarte dura pentru el. Nu se aștepta sa primeasca acest diagnostic, astfel ca acum tot ce i-a mai ramas de facut este sa lupte cu boala nemiloasa. Iata cum se simte celebrul designer și ce urmeaza sa se intample in viața lui.

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte indragitul actor clujean: „Asta e cel mai important”

08:50, 04.05.2024 - Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a facut primele declarații despre starea sa de sanatate, dupa ce luni, 29 aprilie, a suferit o operație la genunchi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Indragitul actor clujean spune ca se simte bine, iar reprezentanții spitalului au clarificat informațiile…

Cum se simte Nicu Covaci, dupa ce a fost operat pe creier. Mesajul postat de trupa Phoenix, la cateva ore de la intervenția chirurgicala

18:50, 22.03.2024 - Astazi, Nicu Covaci a ajuns pe mainile medicilor din Timișoara, dupa ce a fost operat de urgența pe creier. Liderul trupei Phoenix a trecut printr-o intervenție chirurgicala delicata, ce a durat aproximativ șase ore. Cum se simte in prezent.

Primele imagini cu Kate Middleton dupa intervenția chirurgicala din decembrie

12:25, 19.03.2024 - Tabloidul britanic The Sun a publicat imagini cu prințesa de Wales, Kate Middleton, și spune ca acestea sint primele imagini video cu ea dupa intervenția chirurgicala la care prințesa a fost supusa in decembrie. Potrivit materialului, Middleton, in virsta de 42 de ani, a zambit și a parut "relaxata…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Jamila, primele declaratii dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. De ce se simte nedreptatita: „Nu am avut voie sa vorbesc, am trecut prin multe in acesti ani”

11:05, 03.03.2024 - „Incerc din rasputeri sa nu plang”. Dupa un razboi ce a starnit un val uriaș de reacții, a venit momentul ca cea mai cunoscuta gospodina din mediul online sa iși spuna partea sa de adevar. Jamila a facut primele declarații dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. Jamila, declarații in lacrimi…

Suspiciuni dupa intervenția chirurgicala suferita de Kate Middleton, prințesa de Wales

09:10, 01.03.2024 - Suspiciuni dupa intervenția chirurgicala suferita de Kate Middleton, prințesa de Wales Continue reading Suspiciuni dupa intervenția chirurgicala suferita de Kate Middleton, prințesa de Wales at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?