Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Lucescu, mulţumit că Şahtior a dominat-o pe Juventus la Torino, dar şi mai mulţumit de remiză

Publicat:

a laudat evolutia jucatorilor lui in remiza, scor 1-1, de la Torino, cu Juventus, dar romanul a apreciat ca este incantat de rezultatul final, chiar daca cea mai buna echipa din Ucraina in ultimele 3 sezoane a controlat partida din punct

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, debut cu victorie la Euro-2024: Mircea Lucescu - Victoria este importanta daca aduce o alta victorie

18:35, 17.06.2024 - Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, luni seara, ca nationala Romaniei a demonstrat, cu Ucraina, ca poate castiga orice meci, dar este nevoie ca evolutia de la Munchen sa fie repetata si la partida cu Belgia.”Victoria este importanta daca aduce o alta victorie.

Biden a sosit in Italia pentru summitul G7 dominat de Ucraina si Gaza

09:41, 13.06.2024 - Presedintele american Joe Biden a sosit miercuri in Italia, unde urmeaza sa participe la summitul G7, care va fi consacrat sprijinirii Ucrainei si eforturilor de incetare a focului in Gaza, relateaza AFP.

Tottenham, acuzata de Șahtior ca profita de invazia Rusiei in Ucraina: „Ca un hoț pe drum”

10:10, 12.06.2024 - Șahtior Donețk ia in calcul sa acționeze in instanța pe Tottenham, gruparea londoneza fiind acuzata ca „a profitat” de invazia Rusiei in Ucraina pentru a-l transfera gratuit pe Manor Solomon.

Dupa Romania - Liechtenstein, Adrian Șut indeamna la calm: „S-a vazut ca am dominat, avem puterea sa facem un rezultat pozitiv cu Ucraina”

20:06, 08.06.2024 - Pe „bijuteria” din Ghencea, in ultimul test dinaintea Campionatului European din Germania, Romania a remizat alb cu Liechtenstein, locul 202 FIFA.Adrian Șut, mijlocașul central al „tricolorilor” și al FCSB-ului, considera ca partida cu Ucraina, prima pentru trupa lui Edi Iordanescu la turneul final,…

Juventus nu-i da banii lui Ronaldo! Apel la decizia instanței

23:50, 23.05.2024 - Juventus va contesta decizia instanței prin care se vede nevoita sa ii achite lui Cristiano Ronaldo (39 de ani) aproximativ 10 milioane de euro. Portughezul a caștigat in prima instanța procesul impotriva torinezilor. Acesta a cerut aproximativ 20 de milioane de euro, suma reprezentand salarii restante…

Putin e mulțumit de planul de pace al Chinei pentru Ucraina și il lauda pe Xi Jinping: „Beijingul ințelege cu adevarat”

11:25, 15.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu difuzat miercuri ca sprijina planul Chinei pentru o reglementare pasnica a crizei ucrainene, afirmand ca Beijingul a inteles perfect ce se ascunde in spatele acestei crize, informeaza Reuters.

Doar egal pentru Juventus cu rivala din oraș, Torino. Poate obține cel mult locul 2 in Serie A

22:46, 13.04.2024 - Speranțele lui Juventus de a caștiga titlul in Serie A, care erau oricum foarte mici, intrucat distanța fața de liderul Inter este foarte mare, s-au incheiat dupa ce a remizat sambata, 0-0, pe terenul rivalei din oraș, Torino.

Cupa Italiei: Juventus vs Lazio - Ora revansei pentru „Batrana Doamna”

10:30, 02.04.2024 - Juventus - Lazio, meci contand pentru prima mansa a semifinalelor din Cupa Italiei, este programat, marti, 2 aprilie, de la ora 22:00, pe Allianz Stadium din Torino, si va fi transmis in direct de Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?