Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Badea: E o luptă foarte dură

Publicat:

a comentat în emisiunea În gura presei modul cum unele site-uri românesti îl ataca în aceste zile pe , candidatul republican la alegerile prezidentiale.

Comportamentul lui ii scandalizeaza pe republicani, adica pe aia ai lui. Adica este mai important decat tot ce s-a intamplat azi. Trump a ajuns de rasul internetului. Mananca fast food cu furculita si cutitul in avionul sau privat. Va dati seama cum rade internetul ca are avion privat” , spune realizatorul.

se joaca. Nu e…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski, speriat de revenirea lui Trump la Casa Alba: „Fara arme nu vom putea lupta cu o armata rusa de milioane”

11:40, 03.06.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a declarat ingrijorat cu privire la posibilitatea ca fostul președinte american, Donald Trump, sa revina la Casa Alba, in urmatorul an. Zelenski se teme ca Trump ar putea face concesii unilaterale Rusiei care ar ignora interesele Ucrainei.

Trump susține ca imigrantii ilegali din SUA „construiesc o armata” pentru a-i ataca pe americani. „Arata ca la varsta de lupta”

08:40, 24.05.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a declarat joi, la un miting electoral, fara a aduce niciun fel de dovezi, ca imigrantii din Africa, Orientul Mijlociu si din alte parti „construiesc o armata” pentru a-i ataca pe americani „din interior". Nu este prima data cand Trump folosește…

Trump a acceptat! Va sta fața in fața cu Joe Biden: 'E timpul pentru lupta!'

06:05, 16.05.2024 - Candidatul republican in alegerile prezidentiale americane Donald Trump anunta miercuri ca a acceptat o provocare a presedintelui democrat Joe Biden de a participa la doua dezbateri inaintea scrutinului de la 5 noiembrie, relateaza AFP.

Lupta stransa intre Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

15:06, 15.05.2024 - Presedintele american, democratul Joe Biden, si rivalul sau, predecesorul sau republican Donald Trump, sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, difuzat miercuri, transmite Agerpres.

Mike Pompeo cere votarea ajutorului pentru Ucraina, pe fondul avertismentelor altor republicani privind „propaganda rusa”

15:45, 09.04.2024 - Fostul secretar de stat american Mike Pompeo, care a condus diplomatia americana in mandatul lui Donald Trump, s-a alaturat corului crescand de republicani proeminenti care cer aprobarea pachetului de ajutor financiar pentru Ucraina, relateaza Reuters.

Trump a spus, in privat, ca va obliga Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbas daca redevine președinte

09:40, 08.04.2024 - Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite și actual candidat pentru un nou mandat, ar fi declarat in privat ca daca va reveni la Casa Alba va pune presiune pe Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbasul Rusiei pentru a obține pacea, conform The Kyiv Independent, citat de digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?