Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul rus de Externe cere SUA sa respecte integritatea Siriei

Publicat:

ar trebui sa respecte ntegritatea teritoriala a Siriei si sa se abtina de la actiuni unilaterale in aceasta tara, a declarat luni ministrul rus de Externe, , citat de agentiile de presa ruse preluate de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lavrov avertizeaza ca Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa lupte pentru Ucraina

14:11, 13.05.2024 - Ministrul de Externe rus in exercitiu, Serghei Lavrov, a declarat ca daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters, preluat de Agerpres. 

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Ministrul de externe al Republicii Moldova, Mihai Popsoi, este in vizita la Washington

21:30, 17.04.2024 - Mihai Popsoi, ministru de externe in guvernul de la Chisinau, unde are si rang de vicepremier, se va afla in perioada 18-20 aprilie in Statele Unite ale Americii in vizita oficiala si se va intalni inclusiv cu reprezentantul special al presedintelui Joe Biden, relateaza News.ro.

China va sprijini dezvoltarea Rusiei, i-a spus lui Lavrov ministrul de Externe de la Beijing: Cu Putin, rușii au un viitor stralucit

12:00, 09.04.2024 - Ministrul chinez de externe Wang Yi a declarat marti, in timpul unei intalniri cu seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov, ca Beijingul doreste sa "consolideze cooperarea strategica" cu Moscova, a relatat presa de stat rusa.

VIDEO| Iranul acuza SUA ca ar fi aprobat atacul din Damasc

06:35, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei. Raidul a distrus consulatul iranian…

Ministerul chinez de externe: Nu ar trebui sa existe invingatori și invinși in „criza ucraineana”

17:46, 04.04.2024 - Razboiul declanșat de Rusia impotriva Ucrainei reprezinta o „criza ucraineana” in care „nu ar trebui sa existe invingatori și invinși” , a declarat, joi, Wang Wenbin, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Populare Chineze, relateaza Ukrainska Pravda. „Nu ar trebui sa…

Serghei ​Lavrov: „Guvernul de la Chișinau condus de cetațeni romani pur și simplu calca pe urmele regimului de la Kiev”

20:00, 02.03.2024 - ​Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a susținut, in Turcia, ca „Guvernul de la Chișinau, condus de cetațeni romani, pur și simplu calca pe urmele regimului de la Kiev, desființand tot ce este rusesc”, scrie agenția rusa de stat Tass. El a mai susținut ca regimul de la Chișinau „vrea sa anexeze…


Ce parere ai despre aceasta stire?