Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Familiei vrea să schimbe legea după tragedia din Galați, unde o fetiță a fost ucisă de mamă: „Instituțiile pot face mai mult”

Publicat:
Ministrul Familiei vrea să schimbe legea după tragedia din Galați, unde o fetiță a fost ucisă de mamă: „Instituțiile pot face mai mult”

, , a declarat vineri seara, la emisiunea LIVE, de la Digi24, prezentata de și , referitor la cazul fetiței care a fost ucisa de mama ei in Galați, ca vrea sa modifice hotararea de Guvern 679 din 2003, care prevede condițiile de obținere a atestatului maternal profesionist. Ea a mai adaugat ca a fost trimis și Corpul de Control la DGASPC Galați. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deficiențe grave identificate la DGASPC Galați, dupa ce o fetița de 9 ani a fost ucisa de mama

09:50, 27.02.2024 - ANPDCA a constatat deficiențe grave in modul in care DGASPC Galați a gestionat cazul fetiței in varsta de 9 ani care a fost ucisa in bataie de propria mama. Deși au fost alertate in diferite moduri ca mama cu deficiențe psihice este agresiva cu copiii, DG

Ancheta dupa moartea Alexandrei, fetița de 9 ani, ucisa in bataie de mama. Corpul de Control al ANPDC, trimis la Galați

12:35, 02.02.2024 - Corpul de Control al Autoritații Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDC) a fost trimis la Galați. Inspectorii vor verifica modul in care a fost gestionat cazul decesului fetiței de 9 ani, ucise de propria mama, de catre angajații DGASPC Galați

Decizie de ultima ora in cazul fetiței de 9 ani care a fost ucisa de mama! Corpul de Control a fost trimis la Galați

12:25, 02.02.2024 - S-a luat o decizie de ultima ora in cazul fetiței de 9 ani care a fost ucisa de mama! Corpul de Control a fost trimis la Galați. Decizia a fost luatp de președintele Autoritații Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDC), Rareș-Petru Achiriloaie.

Fetița din Galați care a fost ucisa de mama ei, arsa cu aprinzatorul de aragaz! Femeia va fi supusa unei expertize psihiatrice

11:45, 01.02.2024 - Fetița din Galați, ucisa cu bestialitate de mama ei, a fost arsa cu aprinzatorul de aragaz. Femeia va fi supusa unei expertize psihologice. Noi detalii terifiante din cazul care a șocat Romania.

Moarte cumplita pentru o fetita din Galati: Ar fi fost ucisa in bataie de mama. Vecinii au auzit, noaptea trecuta, tipete de copil

20:40, 31.01.2024 - Caz cutremurator in Galati. O fetita de 9 ani ar fi fost omorata in bataie de propria mama. Femeia, care mai are doi copii, printre care si un bebelus, a ajuns pe mainile politiei. Socati, vecinii spun ca auzeau mai mereu tipete de copil din casa in care a avut loc oroarea, scrie observatornews.ro.

O fetița de 9 ani din Galați ar fi fost ucisa in bataie chiar de catre mama

12:00, 31.01.2024 - O fetita de 9 ani, aflata in plasament, a fost gasita moarta intr-un apartament din Galati, cu semne de violența extrema pe corp. Mama copilei este principalul suspect și se afla in custodia politistilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?