Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul elen al Ordinii Publice: Grecia se teme de un val de refugiaţi din Siria

Publicat:

Grecia se pregateste sa-si consolideze controlul la frontierele sale maritime si terestre pentru a face fata unui potential val puternic de refugiati sirieni, transmite AFP.

Ministrul elen al , , a declarat, luni, in fata presei, dupa o intalnire cu premierul , cu ministrul Apararii si cu cel al , ca s-au purtat discutii privind masuri pentru intarirea controlului in zona .

"Un val de imigranti incepe sa se contureze, inca nu a atins Grecia intr-o masura semnificativa, in…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Palatele lui Timur. Adjunctul lui Soigu a pus mana pe conacul prințesei Sofia Volkonsia

18:05, 28.04.2024 - Ministrul adjunct rus al Apararii, Timur Ivanov, care a fost arestat pentru luare de mita, și fosta sa soție Svetlana Zaharova locuiau in conacul de pe moșia Prințesei Sofia Volkonskaia din Moscova.

Ministrul german de interne lauda Romania

17:55, 16.04.2024 - Ministrul german de interne, Nancy Faeser, a laudat eforturile depuse de Romania pentru solidaritatea europeana in materie de azil, ca parte a demersului sau de a adera integral la spatiul Schengen, relateaza marti DPA. ”As dori sa imi exprim multumirile pentru buna cooperare in acest domeniu”, a declarat…

Șeful Statului Major confirma. Israelul va raspunde atacului iranian

21:45, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters. „Lansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian va primi un raspuns”,…

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.

Iranul da vina pe Statele Unite, in calitate de aliat al Israelului, pentru atacul din Siria

11:00, 02.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a declarat marti ca a transmis Statelor Unite un mesaj in care le face raspunzatoare, in calitate de principal aliat al Israelului, pentru atacul care a distrus consulatul iranian la Damasc.

Polonia va construi o baza de aviație in apropiere de Ucraina și Belarus

09:50, 27.03.2024 - Ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a anuntat construirea unei baze de elicoptere de lupta la circa 70 de kilometri de frontiera Poloniei cu Ucraina si Belarus, transmite EFE preluata de Agerpres. Baza aeriana va fi amplasata pe un teren de circa 100 de hectare. Aceasta va fi constituita…

Șeful Armatei ucrainene și ministrul Apararii, in inspecție pe linia frontului

13:50, 25.02.2024 - Șeful armatei ucrainene, Oleksandr Syrskyi, și ministrul Apararii, Rustem Umerov, au vizitat posturi de comanda din apropierea liniei de front pentru a analiza campul de lupta și pentru a consolida apararea, a declarat duminica generalul de rang inalt, ci

Polonia se pregatește de razboi cu Rusia? Ministrul polonez al apararii: „Ma astept la orice scenariu si le iau in serios pe cele mai rele”

18:50, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat, intr-un interviu publicat luni, ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, scrie digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?