Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a preluat controlul structurilor secrete ale MAI pe fondul unui scandal de filaj

Publicat:

Ministrul de Interne, , a preluat de la secretarul de stat responsabil cu ordinea publica, , atribuțiile privind coordonarea Direcției Generale de Protecție Interna (serviciul secret al MAI), Direcției Generale Anticorupție (DGA), Corpului de Control al MAI, Direcției de audit a ministerului și Direcției de Comunicare. a spus ca a preluat […] Citește Ministrul de Interne, , a preluat controlul structurilor secrete ale MAI pe fondul unui scandal de filaj in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele concluzii dupa ancheta de la Spitalul Sf. Pantelimon: Comunicare defectuoasa și stare permanenta de conflict la nivelul conducerii

20:56, 17.04.2024 - Sesizarile formulate de catre angajații spitalului au la baza o comunicare defectuoasa intre conducerea unitații și persoanele in cauza, arata raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatații la Spitalul Clinic de Urgența „Sf. Pantelimon”.

Surpriza de proporții! Viktor Orban ar fi preluat controlul Euronews, unul dintre cele mai mari canale de televiziune din Europa (presa)

21:21, 12.04.2024 - Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat in secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP, scrie AGERPRES.

Peru: ministrul de interne demisioneaza din functie, dupa un scandal de coruptie legat de mai multe ceasuri Rolex

04:40, 02.04.2024 - Victor Torres, Ministrul de interne din Peru a anuntat ca demisioneaza din functie pe fondul unui scandal de coruptie, informeaza Rador Radio Romania. Ministrul de interne din Peru, Victor Torres, a anuntat luni ca demisioneaza din functie, pe fondul unui scandal politic in care este implicat si…

Romania in Air Schengen și Schengen maritim. Ce se schimba de duminica la controalele in aeroporturi

14:25, 28.03.2024 - Romania intra in spatiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime incepand de duminica, 31 martie. Secretarul de stat in Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce inseamna acest lucru pentru calatori, dar și pentru autoritați și ce masuri noi vor fi aplicate.

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

Scandal la AGEPI: Metodologia pe remunerația din comunicare publica in scop ambiental „nu a fost consultata și e lipsita ilegala”

13:00, 13.03.2024 - Asociația Obșteasca „Victoria Legalitații” trage un semnal de alarma asupra a ceea ce considera a fi nereguli grave in procesul de elaborare a unei metodologii ce stabilește remunerarea artiștilor pentru utilizarea muzicii in spații publice din Chișinau.

Accident rutier pe DJ 705, la Almașu Mare: Un barbat de 41 de ani a ajuns la spital dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un gard

11:50, 21.02.2024 - Accident rutier pe DJ 705, la Almașu Mare: Un barbat de 41 de ani a ajuns la spital dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un gard Accident rutier pe DJ 705, la Almașu Mare: Un barbat de 41 de ani a ajuns la spital dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un gard La data de 20…

ACCIDENT RUTIER la Aiud: Barbat, lovit pe trotuar de o mașina. Un șofer de 18 ani a pierdut controlul autoturismului

11:56, 05.02.2024 - ACCIDENT RUTIER la Aiud: Barbat, lovit pe trotuar de o mașina. Un șofer de 18 ani a pierdut controlul autoturismului Un barbat care circula pe un trotuar din Aiud a fost lovit de o mașina, condusa de un șofer de 18 ani. Barbatul a ajuns la spital, iar tanarul șofer va fi cercetat pentru vatamare corporala…


Ce parere ai despre aceasta stire?