Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul de externe german este în favoarea unei eliminări graduale a sancțiunilor împotriva Rusiei

Publicat:

ar trebui sa elimine gradual sancțiunile impuse Rusiei ca urmare a crizei ucrainene daca se inregistreaza progrese substanțiale in procesul de pace, a declarat duminica ministrul de externe german Frank-Walter Steinmeier, transmite Reuters.

"Sancțiunile nu sunt un scop în sine. Ele ar trebui mai degraba sa stimuleze o schimbare de comportament", a spus Steinmeier pentru , o rețea de ziare locale.

Șeful diplomației germane s-a declarat în favoarea ridicarii graduale a sancțiunilor…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful BMW e impotriva impunerii de taxe vamale pentru mașinile electrice chinezești: „Nu va exista nicio masina in UE fara componente din China”

16:00, 08.05.2024 - Seful BMW, Oliver Zipse, a avertizat ca impunerea de taxe vamale de catre Uniunea Europeana la importurile de vehicule electrice (EV) chinezesti ar putea avea efecte contrare celor scontate, relateaza agenția Reuters, citata de Agerpres.

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Belgia și Cehia vor ca UE sa dea noi sancțiuni impotriva influenței Rusiei in viitoarele alegeri europene

01:00, 18.04.2024 - Belgia si Cehia cer ca Uniunea Europeana sa adopte noi sanctiuni pentru a contracara influenta Rusiei in viitoarele alegeri europene, dupa ce mai multe tari au descoperit interferente timpurii, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii UE, informeaza Reuters, potrivit agerpres.ro. Scrisoarea…

UE incepe procesul de extindere a sanctiunilor impotriva Iranului

21:25, 16.04.2024 - Seful diplomatiei europene Josep Borrell a anuntat marti ca unele state membre ale UE au cerut extinderea sanctiunilor impotriva Iranului, ca reactie la atacul iranian de sambata noaptea asupra Israelului, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

UE se pregatește sa aprobe noi sancțiuni impotriva Rusiei din cauza morții lui Navalnii - surse

20:30, 15.03.2024 - Uniunea Europeana este pe cale sa adopte sancțiuni impotriva Rusiei și a unor persoane considerate implicate in maltratarea și moartea criticului Kremlinului Alexei Navalnii intr-o colonie penala din Arctica, au declarat vineri trei diplomați, potrivit Reuters, potrivit mediafax. Miniștrii de Externe…

UE intra direct peste Rusia dupa moartea suspecta a lui Navalnii: Se pregatesc sancțiuni fara precedent

19:00, 15.03.2024 - Uniunea Europeana este pe cale sa adopte sancțiuni impotriva Rusiei și a unor persoane considerate implicate in maltratarea și moartea criticului Kremlinului Alexei Navalnii intr-o colonie penala din Arctica, au declarat vineri trei diplomați, potrivit Reuters. Miniștrii de Externe ai UE vor aproba…


Ce parere ai despre aceasta stire?