Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Daniel Funeriu, la Gala Romilor: Mi-am dorit sa fiu lingurar

Publicat:


Daniel Funeriu Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a spus aseara, la Gala de Excelenta a Romilor, ca a avut un moment în viata in care a vrut sa renunte la studii pentru a incerca meseria de lingurar, potrivit .
Pasiunea din copilarie pentru cioplirea lemnului pentru a obtine linguri s-ar fi transformat probabil intr-o meserie, daca nu ar fi venit interventia unui prieten apropiat. 
, amic din copilarie al lui Funeriu, a fost cel care i-a prevestit o cariera de viitor ministru. "Dane, du-te la scoala ca o sa fii ministru", l-a sfatuit…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O pelicula ultra-subțire atașata la ochelari va inlocui dispozitivele de vedere pe timp de noapte

03:06, 08.06.2024 - Cercetatorii de la Centrul de Excelența pentru Sisteme Meta-Optice Transformaționale (TMOS) al ARC din Australia au facut o descoperire uimitoare care ar putea schimba modul in care ne gindim la viziunea nocturna. Aceștia au dezvoltat o tehnologie de vedere pe timp de noapte care poate fi integrata…

Ciolacu, indemn pentru copii: Profitati de copilarie, jucati-va, invatati, experimentati si iubiti-va parintii si bunicii!

11:35, 01.06.2024 - ”La multi ani, dragi copii! Voi sunteti bucuria si echilibrul nostru”, a scris Ciolacu pe Facebook.”Profitati de copilarie, jucati-va, invatati, experimentati si iubiti-va parintii si bunicii!”, pe transmite el celor mici.

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Albion Rrahmani, dorit de o echipa de tradiție din Bundesliga » Dan Șucu a refuzat o prima oferta pentru golgheterul Rapidului

11:41, 21.04.2024 - Albion Rrahmani (23 de ani), golgheterul Rapidului, este monitorizat de Werder Bremen, ocupanta locului 12 din Bundesliga. Rrahmani a intrat in atenția lui Werder Bremen, insa nemții nu au facut inca un pas pentru a porni negocierile cu Dan Șucu, dezvaluie Arlind Sadiku, jurnalist din Kosovo specializat…

Urmeaza-ți pasiunea pentru muzica și achiziționeaza instrumente second-hand de calitate!

21:15, 19.04.2024 - Ai visat mereu sa canți la un instrument muzical de calitate, dar nu ai bugetul necesar pentru a achiziționa unul nou? Ei bine, avem o veste buna pentru tine! Poți gasi  instrumente muzicale second hand de inalta calitate  la prețuri accesibile, care sa iți satisfaca orice dorința muzicala. Oportunitați…

Și-a iertat tatal, dupa o copilarie de coșmar, iar acum se pregatește sa-l inmormanteze! Ticy iși conduce parintele pe ultimul drum

22:50, 11.04.2024 - Și-a iertat tatal, dupa o copilarie de coșmar, l-a ajutat cu tot ce a fost necesar dupa ce a crescut, iar acum se pregatește sa il conduca pe ultimul drum. Necazurile se țin lanț de Ticy, dupa ce in urma cu doua luni a pierdut o alta ființa draga.

Theo Rose, ținta bullying-ului in copilarie. Ce amintiri are cantareața: „Nu mi-am dorit sa...”

19:05, 11.04.2024 - Theo Rose este o artista cunoscuta și foarte indragita de fani. Acum are o viața ideala, o familie frumoasa și o cariera in ascensiune, in copilarie a fost țina bollying-ului din partea altor puști de seama ei.

De ce și-au dorit romanii un rege strain. „De li s-ar da un print pamantean, li s-ar face iarasi cel mai mare rau“

07:50, 30.03.2024 - Inca de acum mai bine de doua secole, elitele politice romanești au dorit ca Principatele și mai apoi Romania sa fie condusa de un principe strain. Aceștia credeau ca un monarh strain va garanta progresul și funcționarea statului modern dincolo de interesele strict balcanice.


Ce parere ai despre aceasta stire?