Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miniştrii de externe francez, german şi polonez discută la Kiev un plan de ieşire din criză

Publicat:

Ministrii afacerilor externe german, francez si polonez, prezenti la Kiev, au discutat cu seful statului ucrainean 'proiecte de foaie de parcurs' care ar putea contribui la iesirea pe cale pasnica din criza, au semnalat joi surse diplomatice germane, potrivit AFP si Reuters.



Foto: (c) / XINHUA ARHIVA

Sefii diplomatiei din Germania, Frank-Walter Steinmeier, Franta, , si Polonia, , au discutat aceste proiecte cu presedintele ucrainean, , in cursul unei intrevederi care a durat patru ore.

Dupa intalnirea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ungaria sfideaza UE și semneaza un acord cu Belarus pentru construirea unui reactor nuclear: „Mai puține sancțiuni, mai multa cooperare!”

17:50, 29.05.2024 - Guvernul Ungariei a semnat un acord cu Belarus, tara aliata cu Rusia si supusa sanctiunilor europene, pentru a contribui la construirea celei de-a doua centrale nucleare din Ungaria, a anuntat miercuri ministrul ungar de externe Peter Szijjarto, aflat la Minsk, relateaza Reuters, citata de News.ro.Reactorul…

Polonia nu exclude trimiterea de trupe in Ucraina: 'Ar trebui sa-l punem pe Putin in postura de a ne ghici intentiile'

14:35, 28.05.2024 - Polonia nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, a declarat ministrul de externe Radoslaw Sikorski intr-un interviu aparut marti in mai multe publicatii europene, fara a preciza insa ce rol ar putea avea aceste trupe, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Polonia face presiuni asupra Germaniei sa trimita rachete Taurus Ucrainei

18:35, 20.03.2024 - Ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, susține ideea ca Ucraina sa primeasca rachete de croaziera Taurus si a acuzat Germania ca ezita sa trimita noile sisteme de arme catre zona de conflict, transmite DPA, potrivit Agerpres. 

Macron: Franța, Germania și Polonia, unite in ajutorul pentru Ucraina

20:51, 15.03.2024 - Emmanuel Macron a declarat ca Franța, Germania și Polonia sunt „unite”, dupa ce a fost expusa o ruptura in ceea ce privește raspunsul Europei la razboiul Rusiei din Ucraina, potrivit BBC.

Franta, Germania si Polonia vor cumpara arme pentru Ucraina de pe piata internationala

20:00, 15.03.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a anuntat vineri ca Franta, Germania si Polonia au convenit sa cumpere de pe piata internationala arme care sa fie livrate Ucrainei si sa ajute aceasta tara prin crearea unei noi coalitii pentru a-i furniza rachete cu raza lunga de actiune.

UE este de acord sa dea 5 miliarde de euro pentru fondul de ajutor militar al Ucrainei

06:50, 14.03.2024 - Țarile Uniunii Europene au convenit miercuri sa ofere Ucrainei 5 miliarde de euro pentru ajutor militar, in cadrul unei revizuiri a unui fond de asistența gestionat de UE. Astfel au oferit Kievului un impuls in timp util in timp ce forțele sale lupta impotriva invaziei Rusiei. Ambasadorii celor 27 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?