Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miley Cyrus a recidivat! Cântăreața a mărturisit totul într-un interviu: „Am avut o scăpare”

Publicat:

, mai sincera ca niciodata! Faimoasa cantareața a marturisit ca a recidivat in urma cu doua saptamani. Artista a baut din nou dupa aproximativ doi ani de sobrietate, dar spune ca acum a revenit la abstinența totala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose, la cuțite cu parinții din cauza carierei. „Ei vroiau sa fiu profesoara la sat”

13:41, 15.04.2024 - Cantareața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a marturisit vedeta de 26 de ani. „Au mai existat perioada cand ma incurajau: „Hai, nu vrei totuși sa fii profesoara de muzica la școala, in sat?”. Cand vedeau ei, saracii, ca eu tot lansez…

Theo Rose, la cuțite cu parinții din cauza carierei. „Ei vroiau sa fiu profesoara la sat”

09:05, 13.04.2024 - Cantareața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a marturisit vedeta de 26 de ani. „Au mai existat perioada cand ma incurajau: „Hai, nu vrei totuși sa fii profesoara de muzica la școala, in sat?”. Cand vedeau ei, saracii, ca eu tot lansez…

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Iliescu, interviu la implinirea varstei de 94 de ani: „Știu ca Internetul e plin de meme-uri cu mine. Lumea nu incepe cu noi și nu se termina cu noi”

19:30, 03.03.2024 - Fostul președinte Ion Iliescu a vorbit in cadrul unui interviu pentru consilierul sau, Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii și actual deputat, despre anii in care a condus statul, dar și despre situația actuala a Romaniei.

INTERVIU: Silviu Filip / „O fotografie cu un caine fericit atrage mai mult atentia decat o fotografie printre gratii”

08:55, 23.02.2024 - Silviu Filip e la baza filolog, specializarea Engleza-Romana. Dar nu a terminat Filologia, si nici Stiintele Politice, lucru pentru care marturiseste ca se bucura pentru ca din timpul facultatii a devenit freelancer.

Mizele lui Putin din „operațiunea speciala” Tucker Carlson: contextul unui non-interviu

23:20, 10.02.2024 - Așa-zisul interviu dat de Vladimir Putin lui Tucker Carlson face parte dintr-o „operațiune speciala” menita compromiterii candidaturii lui Joe Biden la Casa Alba și reducerii sprijinului internațional pentru Ucraina, avertizeaza istoricul Galia Ackerman, nascuta intr-o familie de evrei din Rusia.

Donald Trump face un anunț controversat: promite un mare razboi intre SUA și China

08:15, 05.02.2024 - Fostul presedinte Donald Trump intentioneaza sa intensifice razboiul comercial dintre SUA si China, pe care l-a lansat in timpul primului sau mandat de presedinte, daca va fi ales din nou in functie, in noiembrie, transmite CNBC, informeaza News.ro.Trump a confirmat, intr-un interviu difuzat duminica,…

Grammy. „Cantecul anului”

06:50, 05.02.2024 - Cantareata americana Billie Eilish a castigat duminica seara, la Los Angeles, premiul Grammy la categoria „cantecul anului” cu single-ul „What Was I Made For?”, compus pentru coloana sonora a filmului „Barbie” informeaza AFP. La categoria „cantecul anului” au fost nominalizate single-urile „A&W” (Lana…


Ce parere ai despre aceasta stire?