Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mii de români săraci se culcă flămânzi, în frig. Trăiesc la limita supraviețuirii - VIDEO

Publicat:

Viața in satele sarace din Vaslui este mult mai grea decat pare. Localnicii din Barlad iși asigura cu greu un trai decent. Nu beneficiaza de toate utilitațile și sunt zile in care se culca flamanzi. Mulți dintre ei nu mai vad nicio speranța.Membru asociație MGM: Lemne pentru iarna aveți?Pensionara: N-am, mama, n-am. Vai de capul meu. Ce pot eu sa fac eu cu 142 de lei?!Femeie imobilizata la pat: Tinere, nici nu mai știu cum arata curtea mea de doi ani de zile. Mi-e dor de toate cararile.Membru asociație MGM: Daca ați putea merge din nou ce ați dori sa faceți?Femeie imobilizata la pat: Sa merg la…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

O femeie a cazut de la etajul 4 al unui bloc din Barlad. A fost gasita constienta, dar nu a putut spune cum s-a produs incidentul

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Incident straniu. O femeie a cazut de la etaj și deși este conștienta nu știe cum s-a intamplat. Are multe rani

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta.

O femeie din satul Giurgești-Vulturești mama a 19 copii a primit Ordinul Eparhial ”Sfantul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava”

20:45, 01.04.2024 - In contextul lunii martie, luna pentru viața, așa cum a fost declarata la nivelul Patriarhiei Romane, cu binecuvantarea Inaltpreasfințitului Parinte Arhiepiscop Calinic, Arhiepiscopia Sucevei și Radauților, prin Sectorul Catehizare, tineret și educație pentru viața, a organizat mai multe activitați…

O femeie din Vaslui s-a sinucis dupa o discuție bizara cu partenerul de viața. Avea trei copii, dar nu a mai contat

17:40, 29.03.2024 - Femeia și-a pus capat zilelor pentru ca un consatean i-a vorbit trivial și a amenințat-o la magazinul din sat, iar concubinul a refuzat sa sune la 112 și a incercat sa o calmeze. Ea a ingerat tomoxan, o substanța extrem de toxica, folosita pentru deparazitarea animalelor.

Protest la adresa operatorului de apa din Barlad. Oamenii sunt nemulțumiți de tarifele mari: „Prostimea platește“

16:30, 20.02.2024 - Sute de oameni au protestat in fața sediului Aquavas din Barlad (Vaslui), societatea care asigura alimentarea orașului cu apa menajera. Localnicii sunt nemulțumiți de prețurile mari practicate pentru acest serviciu.


Ce parere ai despre aceasta stire?