Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mii de persoane au fost evacuate după ce vulcanul din Canare a erupt. Râurile de lavă măsoară 15 metri FOTO VIDEO

Publicat:

Din cauza unui vulcan care a erupt duminica pe insula din arhipeleagul Canare, 5000 de oameni au fost evacuati din mai multe localitati. Raurile de lava care au distrus deja 20 de case masoara 15 metri, a declarat primarul postului de radio TVE luni dimineata, potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Un autobuz a cazut de pe un pod in Sankt Petersburg. Trei persoane au murit, iar alte șase au fost ranite

15:55, 10.05.2024 - Un autobuz care transporta circa 20 de pasageri a cazut vineri in raul Moika de pe un pod situat in centrul orasului rus Sankt Petersburg, trei persoane pierzandu-si viata, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentia TASS, citata de Reuters si EFE.

Șase persoane au fost ranite in regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

12:45, 04.05.2024 - Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, ranind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice, cladiri comerciale și rezidențiale, au declarat sambata oficiali regionali, potrivit Reuters. Forțele aeriene ucrainene au declarat ca forțele ruse…

Vulcanul din Indonezia: mii de persoane evacuate

14:30, 20.04.2024 - Peste 2.100 de persoane care locuiesc in apropierea unui vulcan in erupție de pe insula indoneziana Sulawesi au fost evacuate din cauza pericolului reprezentat de cenușa, nori vulcanici fierbinți și posibilitatea unui tsunami, potrivit mediafax.

Mii de persoane evacuate in Indonezia, dupa ce un vulcan a erupt de cinci ori in ultimele 24 de ore

14:40, 18.04.2024 - In jur de 11.000 de persoane din Indonezia au fost evacuate dupa ce un vulcan a erupt de cinci ori in ultimele 24 de ore. Autoritațile sunt ingrijorate ca o parte din munte s-ar putea prabuși in mare, ceea ce ar provoca un tsunami.

Sute de persoane evacuate dupa eruptia vulcanului Ruang din Indonezia. A fost ridicat nivelul de alerta

08:11, 17.04.2024 - Cel putin 800 de persoane din provincia indoneziana Sulawesi de Nord au fost evacuate, dupa eruptiile multiple ale vulcanului Ruang din zona, care de cateva zile arunca pe cer lava si nori de cenusa, a anuntat miercuri agentia de vulcanologie a tarii, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Un colector de praf industrial din Oradea: 60 de persoane au fost evacuate in toiul nopții

15:15, 13.04.2024 - Peste 60 de angajați au fost evacuați in noaptea de vineri spre sambata din societatea unde lucrau, in Oradea, județul Bihor, dupa un incendiu violent in interiorul unui colector de praf industrial.

VIDEO/ Furtuni extrem de violente au devstat sudul Chinei - Oamenii au fost smulși din apartamente

13:00, 03.04.2024 - Furtuni neobisnuite insotite de vanturi care au avut forta unui taifun au ucis cel putin sapte persoane in provincia Jiangxi din sudul Chinei incepand din weekendul trecut, iar trei dintre victime au fost smulse din interiorul apartamentelor lor in timp ce dormeau, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.…

Incendiu la o hala de producție din Timișoara, peste 100 de persoane evacuate

19:05, 08.03.2024 - Peste 100 de persoane au fost evacuate, vineri, dintr-o hala de producție unde a izbucnit un incendiu. Suprafața totala a halei este de aproximativ 10.000 de metri patrați și a fost inundata cu fum, iar incendiul se manifesta pe 200 de metri patrați. Potrivit ISU Timiș, incendiul a izbucnit la hala…


Ce parere ai despre aceasta stire?