Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mii de medicamente, retrase de pe piața din România. Care este motivul

Publicat:

, directorul executiv al  a de Medicamente (ARPIM) a vorbit despre medicamentele de pe piața. Acesta susține ca au fost retrase de pe piața nu mai puțin de 3.000 de medicamente in ultimii cinci ani. Motivul il aflam chiar de la el. ”3.000 de medicamente au fost retrase de pe piata in ultimii cinci ani prin delistare din nomenclatorul de medicamente. Practic, (ANDMR – Agentia Nationala a Medicamentului si a din Romania, n.r.) a fost notificata de producatori, exista o procedura foarte clara…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banca Transilvania limiteaza temporar valoarea plaților instant in lei și euro. Care este motivul

09:55, 09.04.2024 - Banca Transilvania limiteaza temporar valoarea plaților instant in lei și euro. Care este motivul Banca Transilvania limiteaza, temporar, valoarea plaților instant in lei și euro. In ultima perioada s-au inmulțit atacurile phishing. Motivul este legat de faptul ca ”in ultima perioada, au crescut tot…

(P) 3 ani de guvernare PSD-PNL: 3 ani de taxe marite, inflație și saracie. Care sunt soluțiile puse pe masa de alianța Dreapta Unita

15:15, 05.04.2024 - Pentru orice om din țara asta, cu sau fara studii economice, este limpede ca traim din ce in ce mai prost. Și este doar inceputul!  De la 1 ianuarie, fiecare roman s-a trezit cu taxe mai mari. Ca și cand asta nu ar fi fost suficient, Guvernul PSD-PNL a facut și face in numele lui datorii mari, continua…

Executivul a adoptat proiectul privind statutul personalului de cercetare, dezvoltare si inovare / Ivan, despre salariile cercetatorilor: Ar putea fi, aproximativ, o crestere chiar si la peste 50% din veniturile actuale

14:55, 04.04.2024 - „Este vorba despre unul dintre cele importante proiecte menite sa dea un suport direct cercetatorilor din Romania si sa ii aduca la acelasi statut pe care ii au cercetatori din state membre ale UE. Din acest punct de vedere, astazi modificam o legislatie invechita de peste 20 de ani. Ultimele modificari…

IRUM Reghin – singurul producator de tractoare din Romania

10:45, 03.04.2024 - Fondata in 1953, IRUM (Irum Manufacturing) este o companie specializata in constructii de masini și utilaje. Funcționand inițial ca o companie de stat, IRUM devine societate cu capital complet privat in anul 1999, dedicandu-se de atunci, in principal, industriei forestiere. Din anul 1969, compania din…

Portul Constanța, vulnerabil in fața rețelelor de trafic de droguri

22:10, 20.03.2024 - Portul Constanța este vulnerabil in fața rețelelor de trafic de droguri, avertizeaza șeful Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ).   ”Portul Constanța este una dintre porțile de intrare in Europa, care la un moment dat va putea fi probabil targhetata inclusiv de rețelele…

Rareș Bogdan, despre negocierile din culisele congresului PPE. Cum l-au convins pe cancelarul care ne ținea afara din Schengen sa se razgandeasca

12:05, 07.03.2024 - Rareș Bogdana oferit informații despre felul in care s-au purtat discuțiile importante, care au avut un impact major asupra poziției partidului cancelarului Karl Nehammer. Negocierile și influența politica exercitata de politicienii liberali in cadrul congresului PPE au avut consecințe semnificative…

Concurs unic in Europa, la Pietroasa

00:15, 07.03.2024 - Consultantul Paul Huiet și Alexandra Bardoș, studenta a Universitații de Științe Agronomice și Medicina Veterinara (USAMV) din București, sunt marii caștigatori ai celei de-a doua ediții a concursului „Cel mai bun viticultor din Romania”, organizat de Wines of Romania, in colaborare cu Stațiunea de…

Mutarile efectuate și in Romania schimba total jocul in Balcani și Europa de Est

00:50, 20.02.2024 - Noile interconexiuni, infrastructuri și achiziții energetice formeaza cadrul pentru afirmarea Greciei drept factor cheie pe piața energetica a Europei de Sud-Est, o piața reconfigurata in principal pe baza a doi factori: tranziția catre un mix energetic mai puțin poluant și reducerea prezenței gazelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?