Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Morar a făcut ANUNŢUL! Câţi bani s-au strâns pentru Alex, băiatul bolnav de cancer, în #CasaRadioZU din "Oraşul Faptelor Bune"

Publicat:

Dupa aproape o saptamâna în care a stat închis în casa din "", si colegii sai au facut minuni dupa minuni. În tot acest timp, oamenii cu suflet mare au facut donatii impresionante, iar suma strânsa pâna acum e colosala. Printre cei care vor fi ajutati cu o parte din banii strânsi din donatii se numara si Alex, un baietel care se lupta cu temutul cancer.

La doar o zi dupa ce prezentatorul emisiunii "Rai da' buni" a citit "Scrisoarea catre Univers" a , o multime…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un imigrant bolnav de cancer a caștigat 1,3 miliarde de dolari, unul dintre cele mai mari premii de loterie din SUA

09:45, 30.04.2024 - Caștigatorul unuia dintre cele mai mari premii ale loteriei americane, in valoare de 1,3 miliarde de dolari, este un imigrant din Laos, bolnav de cancer. El și soția lui iau jumatate din bani, iar restul premiului il impart cu un prieten.

"Am uitat sa mor" | Cazul impresionant al unui barbat bolnav de cancer terminal care s-a recuperat dupa ce s-a mutat intr-o tara inclusa in "Zona Albastra"

19:40, 28.04.2024 - Un barbat de 66 de ani, care suferea de cancer pulmonar in faza terminala, a luat decizia de a se intoarce acasa, intr-o tara inclusa in Zona Albastra. La scut timp starea sa de sanatate s-a imbunatațit considerabil si 30 de ani mai tarziu si-a spus poves

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

Bolnavii de cancer neasigurați vor beneficia de servicii medicale decontate de la 1 iulie 2024: Anunțul CNAS

11:10, 12.04.2024 - Bolnavii de cancer neasigurați vor beneficia de servicii medicale decontate de la 1 iulie 2024: Anunțul CNAS Bolnavii de cancer neasigurați vor beneficia de servicii medicale decontate de la 1 iulie 2024: Anunțul CNAS Valeria Herdea, presedinta Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, a anunțat ca…

Kate și William, un nou mesaj dupa anunțul ca prințesa are cancer: Ar putea fi ultima declarație pentru o lunga perioada

14:16, 24.03.2024 - Palatul Kensington a facut un nou anunț in care transmite declarația printesei de Wales a Marii Britanii si a sotul ei, printul William, dupa mesajele de sustinere pe care le-au primit in urma diagnosticului de cancer anunțat de Kate Middleton. Declarația este ultima pe care o vom auzi, pentru o vreme,…

Anunțul facut de Theo Rose dupa mai bine de doi ani de relație cu Anghel Damian. „Formula noastra va fi de cinci, adica trei copii și noi doi”

10:41, 22.03.2024 - Theo Rose și Anghel Damian traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de doi ani și au impreuna un baiat, pe Sasha. Aceștia au acordat recent un interviu, unde și-au deschis sufletul și au vorbit despre planurile sale de viitor.Invitați recent in podcastul moderat de Mihai Morar, Theo Rose și…

Regele Charles a revenit la Palatul Buckingham și și-a reluat activitatea. Cum se simte, la o luna dupa ce a aflat ca sufera de cancer

09:30, 07.03.2024 - Regele Charles a revenit la Palatul Buckingham, la o luna dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul și-a reluat activitatea, atfel ca se pare ca starea lui este din ce in ce mai buna. Anunțul a fost facut de Familia Regala, care a avut grija de sanatatea lui.

Cand va deveni operațional Registrul National de Cancer. Anunțul lui Rafila

14:35, 29.02.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat ca odata ce Registrul National de Cancer va fi operational, datele standardizate ale pacientilor vor fi introduse in platforma informatica acolo unde vor fi diagnosticati.


Ce parere ai despre aceasta stire?