Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Mitoșeru își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Câți ani a împlinit prezentatorul TV: „Vă mulțumesc din suflet pentru...”

Publicat:

Mihai Mitoșeru iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Prezentatorul TV este foarte activ pe paginile de socializare, iar in urma cu cateva ore și-a anunțat urmaritorii din mediul online unde va petrece cu ocazia unui eveniment atat de important. Cați ani implinește, dar și ce planuri de distracție are.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Larisa Popova, una dintre cele mai valoroase sportive din Moldova, iși sarbatorește ziua de naștere

20:15, 09.04.2024 - Una dintre cele mai valoroase sportive ale Moldovei, Larisa Popova, iși sarbatorește astazi ziua de naștere, noteaza Noi.md. In 1980, avea sa devina prima femeie din tara noastra medaliata cu aur la Jocurile Olimpice, informeaza Comitetul Național Olimpic și Sportiv (CNOS). Nascuta pe 9 aprilie 1957…

La multi ani! Custodele Coroanei Romane implinește astazi 75 de ani

09:05, 26.03.2024 - Astazi, 26 martie, Majestatea Sa Margareta iși sarbatorește ziua de naștere. Custodele Coroanei Romane implinește 75 de ani. „Majestatea Sa iși sarbatorește ziua de naștere in familie și mulțumește din inima tuturor celor care i-au trimis ganduri bune și i-au adresat urari cu aceasta ocazie! La randul…

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Sora lui Theo Rose și-a sarbatorit ziua de naștere! Raluca Diaconu a implinit 38 de ani / VIDEO

16:11, 19.02.2024 - Sora lui Theo Rose și-a sarbatorit ziua de naștere. Raluca Diaconu a implinit varsta de 38 de ani și a fost sarbatorita de intreaga familie. Iata cu ce tort a fost surprinsa și in ce ipostaza s-a afișat alaturi de Theo Rose.


Ce parere ai despre aceasta stire?