Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Bendeac, la un pas să rămână fără 20.000 de euro! Actorul li s-a plâns fanilor pe Internet! „E nenorocire!”

Publicat:

a trecut printr-o experiența neplacuta, faimosul actor fiind la un pas sa ramana fara 20.000 de mii de euro! Artistul le-a povestit admiratorilor din mediul virtual despre toata aceasta situație. Iata ce s-a intamplat!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video VIRAL: Nicușor Dan recunoaște conversația cu Klaus Iohannis

16:05, 02.05.2024 - Prezent intr-o emisiune la Antena 3 CNN, primarul general al Capitalei a avut un dialog interesant cu realizatorii din platou, dialog care a devenit viral pe Internet și pe rețelele de socializare.

Modelul Wrexham FC, dar pe dos » O echipa din liga a cincea viseaza sa ajunga sus, cu ajutorul fanilor

12:50, 30.04.2024 - Caledonians Braves joaca in cea de-a cincea liga valorica din Scoția. Este un mic club ai carui acționari majoritari sunt fanii care, la nivel local, nu sunt decat vreo 500 la numar. Dar, inspirați de recentele povești de succes din fotbal, cum ar fi Wrexham, sprijinita de banii unor vedete de peste…

Primarul din Constanta, dat in judecata de o companie privata! Afaceristii cer refacerea certificatelor de urbanism pentru mai multe terenuri din Dosarul Retrocedarilor (MOTIVARE)

17:05, 26.04.2024 - In proces este vorba despre patru certificate pentru care compania privata a cerut anularea partiala si refacerea, actelor, fara metiuni legate de Dosarul Retrocedarilor. Cazul a ajuns recent la Curtea de Apel, in urma recursului declarat de Building Project amp; Plans SRL, proprietarul actual al terenurilor.Mai…

Pericolele dietelor de pe internet: Riscurile ascunse ale pastilelor și ceaiurilor miraculoase pentru slabit

20:01, 22.04.2024 - Pe masura ce vara se apropie, unii romani recurg la diverse metode pentru a pierde in greutate. Insa, dietele disponibile pe internet, propuse de persoane neavizate, pot constitui un risc pentru sanatate, chiar daca uneori conduc la pierderea in greutate.

(video) Olga Manciu izbucnește in plans cand aude vocile copiilor: Un cadou absolut special de 8 martie

11:55, 09.03.2024 - Bloggerița Olga Manciu, stabilita de cațiva ani in Marea Britanie, a fost surprinsa in cel mai deosebit mod de ziua Internaționala a Femeilor. „Iubirea fara margini” intruchipata intr-o piesa care iți taie rasuflarea i-a fost dedicata de „barbații casei”. „Mulțumesc Doamne pentru tot ce mi-ai dat”,…

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și fara mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:05, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:00, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?