Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela Rădulescu ŞOCHEAZĂ din NOU! Plecată în vacanţă, vedeta face TOPLESS în FAŢA COPIILOR

Publicat:

a dorit neaparat sa-si anunte prietenii virtuali de pe Instagram ca se pregateste de vacanta, postand o fotografie in care apare jucandu-se in nisip cu fiul ei si inca doua fetite.

, INTERVIU INCENDIAR despre HOMOSEXUALI. Cum raspunde CRITICILOR

Din imagine, se poate observa ca nu poarta decat o pereche de bikini, iar sutienul costumului de baie lipsind cu desavarsire, lucru care nu prea se obisnuieste la cei care au copii.

Cu toate ca fotografia a fost rasplatita cu sute de like-uri, cativa dintre fanii vedetei i-au adresat…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Fetița Andrei Volos și a lui Lele a implinit 6 luni. Ce imagini speciale a postat iubita manelistului cu micuța Kim: „Fericirea…” / FOTO

18:25, 22.05.2024 - Fetița Andrei Volos și a lui Lele a implinit 6 luni. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare imagini speciale cu micuța Kim Nicole. Cei doi parinți radiaza de fericire in preajma fetei lor și sunt mai impliniți ca niciodata. Iata ce postari a facut iubita artistului pe Instagram!

Vacanța de vedeta. Laura Cosoi, in lacrimi! Ce a emoționat-o pe frumoasa prezentatoare TV: "Imi aduce aminte..." /  VIDEO

16:25, 27.04.2024 - Moment emoționant in cadrul ediției de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta. Laura Cosoi a izbucnit in lacrimi, in timp ce in platou se afla Alexandra Ungureanu. Ce a emoționat-o pe frumoasa prezentatoare TV.

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Vacanța de vedeta. Ana Baniciu, ultima vacanța inainte de a naște. Cu temeri a avut artista: „M-a stresat...”

17:36, 06.04.2024 - Ana Baniciu se pregatește sa devina mama pentru prima data. Vedeta este pe ultima suta de metri cu sarcina, așa ca, impreuna cu soțul ei a decis sa plece in vacanța. Este ultima escapada dinainte ca familia sa se mareasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?