Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MIHAELA RĂDULESCU, despre CEL MAI SFÂȘIETOR MOMENT din VIAȚA EI: ”TATĂL MEU A MURIT cu MINE de MÂNĂ!”

Publicat:

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Elle, și-a deschis sufletul și și-a amintit de una dintre marile drame din viața ei, și anume moartea tatalui ei, Florin Țiganu.

"Tatal meu a murit cu mine de mana. N-a mai murit pana acum langa mine nimeni, nimeni. A fost un moment care m-a afectat foarte mult și care continua sa ma urmareasca pentru ca a fost o trecere foarte rapida de la tatal meu cel sportiv și bine facut la un om redus la 45 de kg, macinat de un cancer generalizat, care s-a stins ținandu-ma de mana.

N-am putut sa zac intr-o stare de doliu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția actorului Marin Moraru a murit in ziua de Paște

16:00, 07.05.2024 - Lucia Moraru, vaduva marelui actor Marin Moraru, s-a stins din viața chiar in ziua de Paște. Anunțul a fost facut de Elena Postelnicu, colega cu aceasta la Radio Romania Actualitați. Citește și Banii Mioveniului – ingropati de grandomania primarului Georgescu in proiecte suspectate de coruptie in Magdacesti,…

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj in zona Casei de Cultura. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanta (VIDEO)

16:20, 13.04.2024 - Tragedie la Constanta Mai multe echipaje de politie si cadre medicale s au deplasat in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 23.30, la Casa de Cultura, acolo unde un barbat a murit.La fata locului a fost identificat un barbat care ar fi cazut de la etajul sase a unui bloc din aceasta zona.IPJ Constanta…

A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani

11:40, 03.04.2024 - Este o veste trista in lume! A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani. El a murit marți, pe data de 2 aprilie 2024. Iata cine a fost Juan Vicente Perez Mora, dar și ce se știe despre el!

Accident grav la ieșire din Falticeni. Un barbat a murit și altul a scapat ca prin minune cu viața dupa ce au ieșit cu mașina in decor (FOTO)

23:30, 29.03.2024 - Un barbat și-a pierdut viața in urma unui grav accident care a avut loc vineri noaptea la ieșirea din Falticeni spre Șoldanești. Potrivit ISU Suceava, o mașina a ieșit in afara parții carosabile, la fața locului fiind identificați doi barbați, unul dintre aceștia fiind in stare de inconștiența. La locul…

A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani

12:41, 26.03.2024 - A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru melodia “Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani, a anuntat Andrei Paunescu pe Facebook.  “S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani…

Drama lui Horia Moculescu. Fiul secret a murit la 31 de ani. Ce amintiri are marele compozitor alaturi de Ionuț

19:40, 18.03.2024 - Mulți il știu ca un om plin de viața, dar viața l-a pus la incercare. Horia Moculescu a fost casatorit de patru ori, iar in urma cu 16 ani, și-a pierdut fiul. Ionuț a murit in Germania, la 31 de ani.

Tragedie la Huși: un tanar de 29 de ani, șofer de camion, a murit intr-un accident infiorator pe o autostrada din Germania!

00:36, 16.03.2024 - DUREROS… Un tanar de 29 de ani din municipiul Huși, șofer pe camion in Germania, și-a pierdut viața intr-un cumplit accident rutier. Francisc Cioloca nu a avut nicio șansa sa scape cu viața, dupa ce vehiculul de mare tonaj pe care il conducea pe autostrada A7, in direcția Wurzburg, a intrat in coliziune…


Ce parere ai despre aceasta stire?