Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Microbuz răsturnat în Hunedoara. Cel puţin doi copii printre pasageri

Publicat:

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe drumul national 66, în judetul Hunedoara. Un microbuz în care se aflau mai multi adulti si doi copii s-a rasturnat din cauza vitezei neadaptate la conditiile de trafic.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Gest umanitar, din partea polițiștilor hunedoreni! In prag de sarbatoare, oamenii legii au ajutat o mama cu doi copii

12:00, 26.04.2024 - Politistii hunedoreni au venit in ajutorul unei mame cu doi copii, victima a violentei domestice, nevoita sa fuga din calea unui soț violent. In preajma sarbatorii creștine a Invierii Domnului, politistii hunedoreni au avut initiativa de a sprijini material si spiritual o familie monoparentala…

Accident produs de fostul prefect al Hunedoarei: „Situația a fost cel puțin ciudata”

10:40, 13.04.2024 - Vineri, in ziua in care a fost inlocuit din funcția de prefect al județului Hunedoara, Calin Petru Marian a fost implicat intr-un accident rutier, pe șoseaua Hațeg - Petroșani. Acesta a pierdut controlul mașinii cu care se deplasa.

Accident cu opt raniti in Vrancea, dupa coliziunea dintre un microbuz cu pasageri si un autoturism

12:15, 29.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc vineri in judetul Vrancea, la intersectia DJ 205 R Cotesti cu DN2 - E85. In urma coliziunii intre un autoturism si un microbuz al unei firme de transport pasageri au rezultat opt raniti.

Cinci raniți la spital dupa ce un microbuz s-a rasturnat la Prisaca Dornei

09:05, 29.03.2024 - Cinci persoane au fost ranite vineri dimineața dupa ce un microbuz s-a rasturnat pe raza localitații Prisaca Dornei.La fața locului Intervin pompierii militari, cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și doua ambulanțe SMURD, cu sprijinul a patru echipaje ale Serviciului de Ambulanța ...

Un microbuz cu pasageri s-a rasturnat la Prisaca Dornei. Cinci din sase persoane au ajuns la spital | VIDEO

09:05, 29.03.2024 - Vineri de dimineata, un microbuz cu pasageri s-a rasturnat pe raza localitatii Prisaca Dornei, judetul Suceava. In urma accidentului, cinci dintre cele sase persoane din masina au fost ranite.

Fetita in stare grava dupa ce o masina s-a rasturnat

18:41, 17.02.2024 - Grav accident auto sambata dupa-amiaza pe raza comunei Vetel, din judetul Hunedoara. Un sofer a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat in afara soselei. In urma accidentului o minora aflata in autoturism a fost ranita grav. Politistii au stabilit ca in jurul orei 17.10, pe DN7, pe raza comunei Vețel,…

Taberele militare romane puțin știute de romani. Sunt marturii ale razboaielor intre daci și romani VIDEO

23:05, 13.02.2024 - Ținutul cetaților dacice din Munții Șureanu (Hunedoara), locul din Romania unde se afla cea mai mare concentrare de monumente ale civilizației dacice, a pastrat și numeroase ramașițe ale unor tabere militare romane.

Anul trecut au venit pe lume cei mai puțini copii de la 1924 incoace / Prognoza INS: zonele Romaniei cu cei mai puțini oameni apți de munca in urmatorii 20 ani

10:11, 12.02.2024 - Puțin peste 150.000 de copii au venit pe lume anul trecut, situație ne-mai-vazuta din 1924 incoace, arata datele publicate luni de Institutul Național de Statistica. Iar proiecțiile demografice pentru urmatorii 20 de ani arata ca suntem in plina criza din acest punct de vedere.


Ce parere ai despre aceasta stire?